Hva viser en datterselskap Ledger?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved regnskapsføring er et datterselskap hovedboken gitt til en hovedbok som gir mer detaljert informasjon enn en hovedbok. Datterselskaper er vant til å bryte opp store mengder finansiell informasjon til mindre, mer håndterbare komponenter. Den samlede balansen i datterregnskapet er lik balansen i hovedboken eller kontrollboksen.

Hovedbok

Hovedboka er selskapets primære regnskapsføringskapital. Det bør bare være en generell hovedbok for hver virksomhet. Hovedboken inneholder ulike kontoer, for eksempel kundefordringer og leverandørgjeld. Denne informasjonen er en oppsummert versjon av hva som finnes i de ulike datterselskapene i organisasjonen.

Kundefordringer Datterselskaper

Driftsbokført kundefordringer inneholder detaljert informasjon om utbetalinger som eies av et selskap. For eksempel vil kundefordelingen til datterselskaper inneholde opplysninger om penger til en organisasjon fra kunder som ennå ikke har betalt for sine produkter eller tjenester eller betalinger fra leverandører for returvarer.

Kontoer Betalbar Datterselskap

Mens hovedboken skal ha en oppsummering av betalbar gjeld, gir den ansvarlige datterselskapet en mer detaljert oversikt over kildene til leverandørgjeld. Kilder til leverandørgjeld vil inkludere utbetalinger til leverandører og penger til leverandører av verktøy, blant annet.

Andre typer datterselskaper

I tillegg til leverandørgjeld og kundefordringer, er det ulike andre typer datterselskaper. Disse inkluderer en produksjonskostnader hovedbok, som registrerer kostnaden for å produsere varer og tjenester. En lønnslisens datterselskap inneholder detaljert informasjon om penger til lønnede ansatte, samt de som blir betalt en timelønn.

Anbefalt