Slik starter du min egen e-cig-bedrift

Innholdsfortegnelse:

Anonim

E-cig eller elektronisk sigarett er et røykealternativ som er designet for å hjelpe røykere til å redusere de skadelige bivirkningene ved røyking, redusere kostnadene ved å kjøpe tradisjonelle sigaretter, røyk i områder der røyking er normalt forbudt og til og med slutte å røyke. Det finnes ulike modeller, men den grunnleggende forutsetningen er at røykeren inhalerer vanndamp blandet med nikotin. E-cig presenterer en ny forretningsmulighet for entreprenørfolk. For å starte din egen e-cig-bedrift, trenger du bare å finne en leverandør som er villig til å slippe sende dine e-cig-bestillinger og begynne å markedsføre produktene dine online.

Finn e-cig leverandører som tilbyr drop shipping. Drop shipping er en forretningsmodell hvor du lager et salg til en kunde og videresender leveringsinformasjonen til leverandøren som så sender produktet til kunden med din logo eller i en vanlig pakke. Din fortjeneste er forskjellen mellom salgspris og produktkostnad. Bruk en online database av drop shipping selskaper til å kontakte flere leverandører for de beste prisene og et stort produktutvalg.

Kontakt hver potensiell leverandør for å spørre om leveringstider, fraktpriser, bulkrabatter, tollavgifter, minimumsordrer og andre viktige detaljer angående deres metode for drop shipping.

Velg drop shippers som oppfyller dine krav og ta en testrekkefølge for å bekrefte at de leverer i tide og at deres produkter er av god kvalitet.

Velg din foretrukne salgsmodell. Drop shipping krever en passende online salgsportal. De beste metodene er å bygge et e-handelsnettsted eller ved hjelp av auksjonssteder som eBay. Mange selskaper tilbyr fullt funksjonelle e-handelsbutikker for relativt rimelige priser. Mange e-handelsplattformer tilbyr også integrering med bestemte drop shippers nettsteder, noe som gjør ordren og oppfyllingsprosessen sømløs. Men e-handel nettsteder krever ekstra kostnader som web hosting og domeneregistrering. Auksjonssteder er gratis eller har lave kostnader for leverandører som selger mye volum.

Markedsfør din e-handelsbutikk eller auksjonsliste. Bruk online markedsføringsteknikker som bannerannonser, artikkelmarkedsføring, YouTube, sosiale medier, mobilmarkedsføring og andre for å skape linker til produktene dine. Generer så mye trafikk som mulig på nettstedet ditt eller auksjonslistene for å maksimere salget. Bruk forum og blogger til å samhandle i samtaler om markedet og utdanne folk om fordelene med produktene dine. Dette vil tiltrekke besøkende til tilbudene dine og øke antall salg.

Tips

  • Betalte drop shipping kataloger gir mest sikkerhet for å finne anerkjente leverandører. Gjør den første kontakten på telefonen når det er mulig for å sikre at de har et kundestøttesystem på plass. Prøv å selge de forskjellige produktene på auksjonssider for å teste deres markedsførbarhet før du starter en e-handelsbutikk.