Slik vurderer du ytelsen til ansatte i bankene

Anonim

Evaluering av ansatte innebærer mer enn bare en vurdering av deres umiddelbare ytelse, særlig når det gjelder bankansatte. Disse personene er ansvarlige for daglig håndtering av store mengder kontanter, arbeider med noen ganger ubehagelige kunder og holdes til et høyere nivå av etikk og ansvar enn ansatte i mange andre virksomheter. Disse faktorene - og mer - bør vurderes når de gjennomfører evalueringer av deres ytelse.

Se nøye på deres kundeserviceoppføring. Kundeservice er en av de viktigste aspektene ved bankens virksomhet, og ansatte er på frontlinjen. Sjekk inn eventuelle kundeklager mot ansatt, samt vurder eventuelle komplimenter eller spesiell anerkjennelse fra kunder. Vær spesielt oppmerksom på kundeservicen i evalueringsperioden for å se hvordan de samhandler med kunder og hvor godt de har klart balansen mellom å være snill, profesjonell og nyttig, samtidig som de klarer å få kunder gjennom sine transaksjoner raskt og effektivt.

Vurdere sine kontanterhåndteringsrekorder og evner. Dette er hjørnesteinen i en bankmedarbeids jobb og en av de viktigste elementene i den. Evnen til å telle penger riktig og opprettholde en balansert kontantskuff er avgjørende for deres posisjon. Gjennomgå transaksjonsloggen og avgjøre om det har vært manglende beløp, feilaktige kapitler eller andre økonomiske uhell i løpet av vurderingsperioden.

Noter medarbeiderens evne til å oppsøke. En av måtene som bankene tjener på, er gjennom de ekstra finansielle produktene kundene kan dra nytte av, for eksempel CDer, investeringskontoer, lån og mindre elementer som safe. Siden de ansatte har den hyppigste samspillet med kunder, er det opp til dem å subtly overtale kundene til å utnytte disse ekstra mulighetene. Finn ut hvor ofte arbeidstakeren tilbød en kunde en av bankens ulike pakker eller produkter og hvordan tilbudet ble utvidet.

Vurder nivået på profesjonaliteten til den ansatte. Finn ut om han er i tide eller ofte sent, hvor profesjonell han er i samspill med andre kolleger, om han noensinne registrerer seg for spesielle prosjekter, ekstra skift eller tar over handlinger som viser sin dedikasjon til banken.