Slik åpner du en Dessert Bar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som matleverandør vil du bare ha det beste for dine lånetakerne. Ingenting sier «Jeg bryr meg» mer robust enn en godt gjennomtenkt og etablert dessertbaren hvor kundene dine kan velge og velge et utvalg av ettermiddagsbiter av søthet. Før du setter opp en slik stolpe, vil du finne ut om du ønsker å tilby både varme og kalde dessertvarer, eller bare den ene eller den andre. Hvis begge, må du skaffe et dessertbord med kjøligere i den ene enden og varmeren i den andre. Når du har utstyret, kan resten av oppgaven ved hånden utføres på en kompetent måte.

Elementer du trenger

  • Dessertbord med varme og / eller kalde sider, helst med opplyst baldakin

  • Dessert bord panner og containere

Sett opp dessertbordet ditt nær en vegg med en stikkontakt og sett inn strømledningen slik at den ligger bak enheten og ut av veien for kundene dine, slik at de ikke utilsiktet trekker ut eller drar over det. Strømledningen (e) må leveres med strøm for å betjene den interne kjøleren, lysene og / eller det interne varmesystemet. Hvis barbordet ditt har både en varmeapparat på den ene siden og en kjøler i den andre, trenger du et uttak med to kontakter. I denne typen modell, er taklampen vanligvis drevet fra en av strømkablene som kjører temperaturregulatorene, slik at et tredje uttak ikke skal være nødvendig.

Slå på bordets varmeapparat og / eller kjøligere et par timer før dine lånetakerne begynner å ankomme slik at pansene kan komme til deres stabile temperaturer.

Bland opp og / eller chill dine kalde ting og lag eller bake de varme varene dine og ha dem på kjøkkenet, klar til overføring til dessertbjelkenes firkantede og rektangulære panner når kundene begynner å ankomme. Legg de varme dessertartene i rene stekepanner og sett dem inn i den varme siden av dessertbordet og legg de kalde dessertartene i rene stekepanner og sett dem inn i den kalde siden av dessertbordet ditt. Bruk en ren stekepanne hver gang en påfylling er nødvendig for en gitt dessert eller krydder.

Plasser alle tørre påfyllinger til den fjerne enden av den kalde siden av dessertbordet ditt. Av alle tørre påfyllingsplater legger de tyngre elementene (sukkercrumbs, peanøtter osv.) Nærmere de viktigste desserter og legger de lettere gjenstandene (lette godteri toppings etc.) mot den lengste delen av den kalde siden. Dette forhindrer at de lettere påleggene faller ut av skjeene og deretter blandes med de tyngre elementene (lettere gjenstander faller fra skjeer lettere enn tyngre gjenstander) som vil holde dessertbordet ditt organisert, pent og praktisk.

Følg helseinspektørens instruksjoner for å forhindre at siteringer eller bøter blir vurdert mot deg for manglende overholdelse.

Advarsel

Ikke bruk gjenstander som har vært ute på dessertbaren etter lunsj eller middagsmåltid. Kast ut alt som gjenstår for å hindre kryssforurensing av din andre matvare eller spre eventuelle bakterier til neste gruppe kunder ved neste måltidstid. Med dette i tankene behold du bare små mengder mat og krydder på bordet ditt til enhver tid, og sjekker etter behov for påfylling regelmessig, kanskje en gang hvert femten minutter i dine travleste tider. Dette vil hjelpe deg med å redusere mengden avfall som genereres, noe som vil spare deg for penger på lang sikt.