Må taktekkere i Indiana være lisensiert?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bryte inn i byggebransjen med taktekking er ikke en dårlig plan: Oppstartskostnadene er lave, og krever lite mer enn verktøy, forsikring og et kjøretøy. Det er en ufaglært handel, og det gjør det enkelt å mestre eller ansette kvalifiserte arbeidere for din bedrift. Mens du trenger å bekymre deg for å etablere en skikkelig forretningsstruktur, inkorporere og betale salg og bruke skatter etter behov, er lisensavtale ikke nødvendig fra delstaten Indiana for å fungere som en roofer.

Indiana Byggelisensiering

Selv om enkelte stater krever taktekkingsselskaper å skaffe seg en generell entreprenør lisens eller tilsvarende tilsvarende lisensiering for byggearbeid, opprettholder Indiana ingen krav til lisensiering for taktakere. Faktisk er statewide lisensiering av bygg og handel minimal: Den eneste byggebaserte handel staten regulerer er VVS. Mange fylkeskommuner og kommuner regulerer byggebransjen nærmere enn Indiana gjør, men det kan hende du må søke om en generell entreprenør lisens eller et roofers lisens avhengig av hvilken by du tilbyr tjenester.

Indianapolis Construction Licensing

Seksjon 875-101 i Indianapolis Municipal Code krever at alle entreprenører som utfører konstruksjon av noe slag for å være lisensiert og oppført med byen. For å motta en lisens, må taktekkingsselskaper ha minst $ 500 000 i dødsulykke eller personskadeforsikring og $ 100 000 i skadeforsikring med et forsikringsbevis som viser dekkingsnivå. Taktekkingsselskaper må også tilby arbeidstakers erstatningsforsikring og bli bundet med et kautionskrav. Søkere må gi en startavgift på 247 dollar, deretter en fornyelsesavgift på 281 dollar hvert annet år.

Andre store Indiana byer

Fort Wayne regulerer ikke byggebransjen lenger enn statens bestemmelser, så taktakere trenger ikke å skaffe lisens før de begynner å jobbe i byen. I Gary er takhyller ikke lisensiert som generelle entreprenører eller taktakere, men du må skaffe en generell forretnings lisens hvis du planlegger å ha hovedkontor i byen. Lisensen sertifiserer at hovedkvarteret er satt opp for en takbedrift, at bygningsavdelingen har inspisert lokalene og at du har ordnet søppelfyllingstjenester. Byen vurderer en $ 125 søknadsavgift for lisensen.

Finne en lisensiert Roofer

Hvis din by lisens taktekking selskaper, det sannsynligvis opprettholder en liste over lisensierte generelle entreprenører eller taktekking selskaper. Byer gir disse lister til borgere for å hjelpe dem med å finne passende lisensierte, forsikrede og bundet selskaper. Kontakt din byregering for å se om den opprettholder en liste over lisensierte generelle entreprenører eller taktekkingsselskaper.