Hvordan være et lisensiert kapell

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ifølge kapellin David B. Plummer er kapellene forskjellige fra pastorer eller ministre fordi de ikke tjener i en kirke. Snarere tjener de som åndelige guider i samfunnet som de er en del av. Å jobbe som en kapell kan være en givende opplevelse for de som ønsker å dele sin tro med andre og hjelpe dem når de forsøker å ta avgjørelser og forstå livets hendelser. Imidlertid er det mange forskjellige typer kapelliner og kapelliner. For å bli en lisensiert kapell, må du først forstå hva slags kapell du vil være og hvilken slags lisens du trenger.

Forskning ulike typer chaplaincies, deres plikter og deres krav. Plummer viser fem bransjer hvor kapellene jobber: militære, rettelser, helsevesen, næringsliv og utdanning. Finn kapelliner som serverer i hver av disse bransjene hvis du ikke er sikker på hvilken interesser du interesserer deg for. Be dem om å diskutere sine plikter og utfordringene / fordelene av jobben, og sørg for å respektere konfidensialiteten de har med de de tjener. Når du vet hvilken bransje du ønsker å skrive inn, kan du se jobbbeskrivelser for kapellåpninger eller spørre HR-tjenestemenn hvilke lisenser du må oppnå.

Se gjennom sertifiseringskravene til sertifikatet du ønsker å oppnå. Foreningen av profesjonelle kapellere, som mange bransjer stoler på å sertifisere kapelliner fra alle trosgrupper, har for eksempel utdanning, erfaring og referansekrav. Kontakt sertifiseringsorganet hvis du er usikker på eventuelle krav.

Skaff den nødvendige utdanningen og opplevelsen. I de fleste tilfeller trenger du minst en bachelorgrad sammen med post-graduate arbeid i religion og teologi. Snakk med din åndelige rådgiver for anbefalinger om religiøs utdanning. Sjekk etter krav til høgskredittkrav og opplev forutsetninger med chaplaincy sertifiseringsorganet som gir lisensen du håper å motta.

Søk om din lisens. Les lisensansvarlig nøye og be om hjelp fra sertifiseringsorganet, om nødvendig. Dobbeltklikk for å sikre at du har fullført alle kravene, og send inn søknaden din. Noen organisasjoner, som foreningen for profesjonelle kapellere, vil kreve et intervju.

Tips

  • Frivillig som lektør eller kapelin før du fullfører kapitalkravene som kapasitetsbehov er strenge, og det vil være frustrerende hvis du fullfører dem bare for å finne at du ikke liker denne typen arbeid.

Advarsel

Noen nettsteder vil tilby chaplaincy sertifisering eller ordinering online. Vær forsiktig med disse områdene hvis du ønsker å øve profesjonelt, da sertifiseringen de gir, er ofte for de som ønsker en sertifisering av personlige grunner, og de er vanligvis ikke akseptert i profesjonelle situasjoner.

Anbefalt