Hvordan kan en ledelse revisor hjelpe deg med å formulere en strategi?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ledelse regnskapsførere øverst i spillet er ofte sertifisert og kalles sertifiserte revisjonskonsulenter (CMAs). De har oppnådd et faglig kompetanse og bestått strenge undersøkelser for å bli sertifisert. De jobber innenfor organisasjoner og fokuserer på intern regnskap for ledelsesvurdering. De er forskjellige fra CPAer (sertifiserte offentlige regnskapsførere), hvis regnskap er generelt for offentlig gjennomgang. Ledelse regnskapsførere arbeider ved arbeidskjedenes oppstart, og ser på måter å forbedre prosesser, funksjoner og beslutninger for å gi de beste resultatene og gi mest mulig verdi.

Hva en ledelse revisor gjør og hvorfor du trenger en

Regnskapsførere generelt oppretter et system for og deretter holde oversikt over alle finansielle poster av et selskap med sikte på å enkelt presentere hvor mye som kommer inn og går ut. De utarbeider rapporter som selvangivelser og regnskap. De gjennomfører også revisjoner for å sikre at alle finansielle poster er korrekte. Ledelse revisorer gjør mer. De er økonomiske ledere som spiller en viktig rolle i selskapenes strategiske beslutningsprosesser. De hjelper bedrifter med å redusere kostnadene ved å finne måter å kutte ineffektivitet på. De hjelper også andre ledere med sine respektive budsjetter og forklarer noen vanskelige å forstå økonomiske saker for dem.

Enten din bedrift er liten, middels eller stor, vil du trenge en ledelse revisor på et tidspunkt for å finne ut hvor du kan kaste bort ressurser og hjelpe deg med å lede dem til områder der de vil gjøre det beste.

Ledelse Regnskapsførere og Strategi

Når et nytt selskap begynner å vokse og er i ferd med å gjøre kvantesprang. Det kan være på tide å ta med en ledelseskonsulent for å eliminere ineffektivitet som kan tette systemet i et vekstmiljø. Hvis firmaet ikke har en ledelseskonsulent på ansatte, kan det være på tide å ansette en, eller ha et godt outsourcingforhold med en ledelseskonsulent.

En ledelse revisor vil se på bøkene dine i tillegg til den generelle strukturen i firmaet ditt og finne ut områder der du kan gjøre ting feil. Hvis du har bestemte mål, vil en ledelse revisor hjelpe deg med strategier og ofte måter å effektivisere prosessene dine i budsjettet for å hjelpe deg med å oppnå disse målene. Se linker i Ressurser nedenfor for casestudier om hvordan økonomistyring kan strategisk hjelpe bedrifter.