Hva er ledende og lagging i utenlandsk valuta?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Forex-verdenen - Investering i utenlandsk valuta - "ledende og tilbakestående" har mer enn én betydning. Ledende og forsinkende indikatorer gir ledetråd til hvordan valutakursene kan endres. Ledende og lagging refererer også til justering av utbetalinger for å utnytte valutasvingninger.

Ledende og lagging indikatorer

En ledende indikator er et tegn på hvilken måte markedet går. Hvis et lands aksjemarked faller, er det et tegn på økonomiske problemer. En valutahandel kan forutsi at dette vil resultere i landets valuta - yen, euro, australske dollar - endring i verdi. En forsinkende indikator kommer etter en nedtur eller oppgang i økonomien og bekrefter hvilken retning økonomien og valutaen går. Noen økonomiske indikatorer er spesifikke for valutamarkedet. For eksempel, å analysere tidligere handelsperioder for å tolke nåværende mønstre er en slags forsinkende indikator.

Timing Betaling

Hvis virksomheten din har betydelige investeringer i utlandet, kan en endring i valutakursene koste deg. Anta at du skal betale en regning til en fransk leverandør. Hvis verdien av euroen i forhold til dollaren går opp rett før du avgir en gjeld til et fransk selskap, må du betale flere dollar. "Leads and Lags" er en strategi for å knuse det problemet. Hvis du tror at euroen går opp i verdi, betaler du regningene dine før det skjer. Lagging tar motsatt tilnærming: Når du forventer en valuta å falle i verdi, forsink overføringen slik at du betaler færre dollar.