Tema ideer for innsamling av penger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En innsamlingshendelse, når planlagt og utført profesjonelt, kan øke mye penger for din favoritt veldedighetsorganisasjon eller ideell organisasjon. Men å komme opp med ideer eller temaer for arrangementet kan være vanskeligere enn du først skjønte. Ta deg tid til å planlegge arrangementet ditt i god tid, velg en dato i fellesskapet ditt som ikke konkurrerer med andre goings-on, og be om priser fra lokale forhandlere, leverandører eller organisasjonsmedlemmer for å holde kostnadene for arrangementet lavt. Jo lavere kostnadene dine desto mer penger kan du få til din favorittorganisasjon.

Den Chili Cook-Off

En spennende utendørs begivenhet for godt vær, en chili-cook-off gjør at du kan belaste konkurransegebyravgift til deltakerne sammen med en inngangsavgift til de som går på arrangementet, da de får prøve chili laget av de som konkurrerer om toppen premie. For å gjøre denne fundraiser til en suksess, søk priser for deltakere fra lokale forretningsfolk med omtale av navn i flygeblad, pressemeldinger og andre annonser. Selg drikke og øl - med midlertidig alkohollisens - sammen med T-skjorter eller andre memorabilia for å skape enda mer penger. Du kan også planlegge en tombola med premie donasjoner for de som deltar på arrangementet.

Themed Scavenger Hunts

Scavenger hunter krever også rettferdig vær for en vellykket hendelse, men du kan planlegge dem i nærheten av ferien for å skape et tema ferie arrangement. Temaer kan også være historiske eller basert på en skattejaktjakt med en falsk skattekiste som det endelige elementet som må bli funnet. Med en oversikt over ledetråder som tilbys av organisatoriske veldedighetsorganisasjoner og premier donert av lokale næringsdrivende eller velgørenhetsmedlemmer, belaste et inngangsgebyr for deltakelse for å samle inn penger.

Woodstock-Themed Fundraiser

Hver babyboomer i live - og deres barn - har hørt om Woodstock, den musikalske festivalen som skjedde over tre dager i august 1969. Et Woodstock Revised fundraising tema krever at alle deltar i å ha på seg klær fra den perioden. Billig dørpremier kan inneholde farget glass, perler og pannebånd. Musikk og mat må gjenspeile epoken, og under arrangementet, være vert for et innsamlingsløp som inkluderer premier donert av lokale selgere og leverandører.

Iskrem sosial og zoofari

Å skaffe penger til ditt lokale zoologiske samfunn, ordne en sommer natt zoofari og iskrem sosialt. Denne fundraiser inkluderer tilgang til dyrehagen om natten, en tid da besøkende vanligvis ikke får tilgang. Ta med en liten dyrehage i tilfelle, med en iskrem sosialt etterpå i matrettområdet for å lette den varme sommernatten. Fundraising-delen inkluderer prisen for oppføring til arrangementet og dekker kostnaden for isen og eventuelle dyre-relaterte kostnader; Det kan også inkludere en billettløp for en premie fra dyrehagen, som årets medlemskap, utstoppede dyr eller andre dyrehageforretninger.