Hvordan pris Loppemarkedsposter

Anonim

Loppemarkeder er en flott måte for et stort antall leverandører å samle i ett rom og selge mange tilfeldige gjenstander. Et loppemarked tjener som et sted hvor kunder og selgere kan møte og prutte prisen på individuelle gjenstander. Selge på et loppemarked kan være både morsomt og lukrativt. Du bør imidlertid huske på noen få regler når du bestemmer deg for å prise loppemarkedsposter du har tenkt å selge.

Merk alltid prisen på varene dine; Ikke hold den i hodet ditt. Det er ikke bare elementet, men også prislappen som trekker interessen til kjøpere, og et umarkert element er mindre sannsynlig å tiltrekke seg henvendelser.

Besøk andre loppemarkeder og undersøk hvilken type pris du kan forvente å få for en sammenlignbar vare. Du kan til og med prøve online auksjonssider, for eksempel eBay, for å finne ut hvilke typiske priser.

Sett en pris som er et fint runde nummer, for eksempel $ 1 eller $ 5. Løs forandring er et problem for både kjøpere og selgere å bære rundt på loppemarkeder, så gjør prisen så praktisk som å fiske en bukke ut av en lommebok eller veske.

Ikke merk elementet med din endelige pris; sett det noen få dollar høyere. Loppemarked besøkende er ute etter tilbud og liker å prute, så ikke gå inn med stive priser i tankene. Sett priser som gjør at kunden kan forhandle prisen ned, slik at den ligger under merket pris, men over bunnprisen. På den måten føler du deg begge som en vinner.

Glem det du opprinnelig betalte for et element. For eksempel, ikke bli hengt opp på at du betalte $ 1000 for en armoire for seks år siden hvis du vet at noen er usannsynlig å bruke pengene for noe som er gammelt og i den tilstanden i dag. Husk at det å ha $ 150 i hånden er bedre enn å ha en usolgt armoire.

Unngå å merke prisen ved et rundt nummer, for eksempel $ 50 eller $ 100, som kan være et psykologisk hinder for mange mennesker. Slip den i stedet til $ 45 eller $ 95. Det er viktig å komme over en kundes mentale blokk for å komme seg til pruteprosessen, som er hvor du kan gjøre salg.