Liste over White Collar Jobs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens arbeidsmedarbeidere tradisjonelt er ansatt i fysisk krevende arbeidsplasser i næringslivet, utfører de ansatte i arbeidsmedlemmer generelt arbeidsroller i en kontorinnstilling. Ofte fokuserer skillet på utdanningsnivået til arbeideren, noe som tyder på at arbeidstakerne er i disse jobbene fordi de oppnådde akademiske legitimasjon på høyt nivå. Når du driller deg inn i detaljene, varierer utdanningskravene til hvitekravsjobber fra videregående diplom til doktorgrader. Dette betyr at akademiske legitimasjon ikke alltid er en indikator på hvem som kvalifiserer for en arbeidstaker.

White Collar Jobs med et videregående diplom

Med et videregående diplom i hånden omfatter hvitekravsjobber en korrigeringsoffiser, en forsikringsansvarlig juster og en politimann. I tillegg gir mange arbeidsgivere i næringer som mote, detaljhandel og transport arbeidsopplæring for videregående opplærere. Lønnene er ekstremt anstendig vurderer at du ikke trenger en grad.

For eksempel foreslår US Bureau of Labor Statistics en årlig lønn mellom $35,000 og $54,999 for ledere av mattjeneste. Transport-, lagrings- og distribusjonsledere tjener mer rundt $75,000 i gjennomsnitt basert på 2017 inntjeningsdata. Selv om jobbvekstraten for førstegangs veiledere av korrektive offiserer forventes å avta gjennom 2026, er den typiske lønnen for ansatte i denne hvitekravsjobben $55,000 til $74,999, igjen basert på 2017 data. I mai 2017 var medianen eller "i midten" årslønnen for alle arbeidstakere $37,690, slik at du kan se hvor godt disse jobbene sammenligner.

White Collar Jobs med en Associate Degree

Hvis du har en toårig grad, er det mange muligheter for en arbeidskraftsjobb, spesielt i helsevesenet. BLS prosjekterer en raskere enn gjennomsnittlig vekstrate gjennom 2026 for arbeidstaker- og fysioterapiassistenters jobber, som begge tjener median lønn av $55,000 til $74,999 per år basert på 2017 data. Andre jobber forventes å vokse mye raskere enn gjennomsnittet, blant annet diagnostiske medisinske sonografer og tannhygienister, hvis median lønn faller i samme rekkevidde i henhold til BLS.

Hvis helsevesenet ikke interesserer deg, gjør det muligvis juridisk felt eller menneskelige ressurser. Personaleassistenter med en tilknyttet grad tjener i gjennomsnitt $35,000 til $54,999; Imidlertid forventes behovet for ansatte i dette feltet å avta mellom 2016 og 2026. På den annen side utfører BLS "mye raskere enn gjennomsnittlig" jobbvekst for advokater og advokater i denne perioden, og deres inntjening er samme, mellom $35,000 og $54,999 årlig.

White Collar Jobs med en bachelorgrad

Med en bachelorgrad kan du ha muligheter for arbeidskraft, men ikke nødvendigvis bedre lønn. For eksempel er medianlønnen for mellomskole- og videregående lærere, hvor jobbveksten er omtrent gjennomsnittlig, det $55,000 til $74,999, ifølge BLS. BLS-prosjektene prosjekterer mye raskere enn gjennomsnittlig vekst for kartografer, en arbeidskraftsjobb som en bachelorgrad vanligvis krever, og 2017 medianlønn for arbeidere i denne stillingen er også $55,000 til $74,999. Pengene blir varmere i finanssektoren. Finansanalytikere med bachelorgrad, for eksempel, skal oppleve raskere enn gjennomsnittlig vekst i jobben, og deres median lønn begynner på $75,000 og opp.