Hvordan oppfinne noe og få betalt

Anonim

Det første du bør gjøre er å gjøre noen undersøkelser på internett for å se om noen andre hadde oppfunnet det. Hvis ikke, bør du søke gjennom US Patent Information for å se om et patent ble opprettet for din type oppfinnelse. Hvis det ikke er patent, gå til neste trinn.

Det enkleste å gjøre er å jobbe med et selskap som kan hjelpe deg med å gjøre drømmene dine til virkelighet. Et selskap som kan hjelpe deg med å presentere dine ideer og få produktet til de rette selskapene. Et selskap som er svært anerkjent er Lambert og Lambert i Minnesota. De tilbyr gratis råd og hvis de tror at produktet ditt er salgbart, vil de hjelpe deg med å få det til riktig selskap.

Ring til firmaet og gjør en avtale. Du vil ønske å ta med en modell av oppfinnelsen din og / eller en fullstendig beskrivelse av dine ideer hvis du ikke har en prototype. Skriv ned nøyaktig hva oppfinnelsen innebærer i så mye detaljer som mulig. Så når du møter dem, kan du presentere det og de vil fortelle deg hvor markedsførbar det er. Hvis de bestemmer seg for å hjelpe deg, vil de jobbe for å presentere det til forskjellige selskaper og hjelpe deg med å gå til neste trinn.

Når oppfinnelsen din er godkjent og solgt til et stort selskap, gjør deg klar til å høste fordelene ved å bli den neste store oppfinneren. Det kan ta et år eller to, men fordelene er verdt ventetiden.