Hva er pliktene til en frivillig på barnehage?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mennesker som tilbringer tid og energi på barnehagen har mulighet til å gjøre en viktig forskjell i barns liv. Denne frivillige rollen krever hardt arbeid, men det er givende for folk som liker å samhandle med barn og veilede dem når de vokser og lærer. Frivillige utfører vanligvis en rekke plikter ettersom de hjelper en barnehage veileder, lærer eller primær oppsynsmann.

Grunnleggende barnepass

Grunnleggende barneomsorg er en primær funksjon av en barnehagefrivillig, og mye av en frivilligs tid blir brukt til å overvåke barn for å sikre at de forblir trygge når de går om deres aktiviteter. De fleste frivillige må kjenne grunnleggende førstehjelp og HLR og for å kunne bistå veiledere i nødstilfeller. Arbeidet med en frivillig krever vanligvis å lytte til barn, gi trøst når det trengs, og løse mindre spott og skabb. Ofte hjelper frivillige med forberedelse, servering og opprydding av snacks eller måltider.

Spilletid

Spill er viktig arbeid for barn. Play hjelper barna å dele med andre og takle sine følelser mens de utvikler verbale og ikke-verbale kommunikasjonsevner. Play bidrar også til å utvikle barns fine motorutvikling og hjelper dem med å utvikle selvtillit. Frivillige hjelper vanligvis med aldersmessige aktiviteter som å rocke eller holde barn og hjelpe småbarn og barnehager med kunst og håndverk, lesing, skriving, dansing, sang og spilling.

Administrasjon og klient

Frivillige blir ofte bedt om å hjelpe med kontoroppgaver som datarbeid, arkivering eller telefonsvar. I noen tilfeller kan de bli pålagt å opprettholde registre, ta daglige notater eller bidra til utvikling av daglige aktivitetsplaner og tidsplaner. Frivillige må opprettholde streng konfidensialitet for familier og andre arbeidere eller frivillige. Alle betalte eller frivillige barnevernsarbeidere er imidlertid lovbestemt til å rapportere hendelser og mistanke om barnemishandling og forsømmelse til en veileder.

Opprydding og vedlikehold

Barnehagefrivillige er pålagt å opprettholde fokus på barn til enhver tid og for å opprettholde et trygt, vennlig, støttende miljø. Frivillige må være opptatt av å sikre at alle leker og utstyr er trygge, rene og i god stand, og rapportere problemer til veileder eller vedlikeholdspersonell. Frivillige lager vanligvis forsyninger og hjelp med opprydding av skolelokaler eller lekeområder. Å hjelpe barn å plukke opp leker er en daglig oppgave.

Anbefalt