Ulemperne med Captive Insurance

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Captive forsikring refererer til et arrangement der et foretak velger å forsikre sine medlemmer ved å bruke egne eiendeler, i stedet for å kjøpe det på det åpne markedet. Captive forsikring brukes ofte for å forsøke å redusere kostnadene eller få mer kontroll over fordelingsadministrasjonen. Til tross for disse fordelene, har et fanget arrangement også potensielle ulemper.

Raising Capital

Fordi foretaket er i hovedsak selvforsikret, må det hente en betydelig kapital for å beholde reserve for å betale for krav. Hvis foretaket undervurderer behovet for beskyttelse eller opplever et katastrofalt tap, kan det ikke ha midler til å skaffe tilstrekkelig dekning. Dette kan ha en alvorlig innvirkning på selskapets bunnlinje dersom den trenger å tegne fra andre eiendeler.

Tjenestekvalitet

Når du velger frivillig forsikring, kan det hende at et foretak ikke har kompetansen ved å velge tredjepartsleverandører eller kan velge rabatterte tilbydere som en måte å spare penger på. Som et resultat kan det motta inkonsekvent eller utilstrekkelig tjeneste i retur.

Ingen skattefordeler

Ifølge Captive Insurance Alternatives LLC, har Internal Revenue Service gradvis redusert noen av skattefordelene en gang hatt av frivillige forsikringsselskaper, for eksempel lav beskatning av eventuell planfortjeneste. Dette kan gjøre fangeforsikringsprisen uoverkommelig, eliminere en av de viktigste fordelene med å "gå i fengsel".

Manglende evne til å spre risiko

Forsikring er basert på å spre risikoen blant mange personer som en måte å holde kostnadene nede på. Med en fangstordning er bassenget av forsikrede personer ofte små, noe som betyr at de faktiske kostnadene kan variere sterkt fra år til år. Dette kan gjøre det vanskelig for foretaket å planlegge for sine forsikringsbehov. Det kan måtte stole på gjenforsikring, en form for sekundær eller overskytende forsikring, for å dekke uventede behov.

Ekstra ledelse

En captive ordning krever ekstra tid og ressurser for enheten å styre, noe som bidrar til kostnadene. Enheten kan måtte trenge ekstra personell til å styre den daglige driften.

Vanskelighetsgrad for inngang og utgang

Captive forsikringsordninger er ofte vanskeligere for foretaket når det gjelder inngang og utgang enn å kjøpe forsikring på det åpne markedet. Avhengig av arrangementet, kan det også være vanskelig for forsikrede personer å bli med i den fangeplanen eller forlate for å få dekning andre steder.