Hva er en prøvelsesundervisningssertifisering i Texas?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Texas er det en måte for potensielle utdannelse majors å få foten i døren til et ekte klasserom for å få erfaring før de har fullført alle eksamener og andre programkrav for et standardundervisningssertifikat. Denne prosessen kalles prøveundervisningssertifisering og tilbys av mange av statens fireårige høyskoler og universiteter. Probasjonær sertifisering tillater elevene å begynne internship jobbsøking samtidig som potensielle arbeidsgivere sikres at de er på mål for å motta et fullt sertifikat i nær fremtid.

Turnus

En utdannelse som venter til etter vårkurs for å begynne jakten på en praktikplass, kan komme seg ut av lykken. Posisjonene er konkurransedyktige, og nye lærere må begynne å spikre ned en jobb godt før deres uteksamensdato, om mulig. Problemet er at et skoledistrikt skal be om å se en kopi av et offisielt undervisningsbevis, som du kanskje ikke har kvalifisert for ennå. Det er her sertifikatbeviset kommer inn.

Probasjonært sertifikat

Tilstanden Texas opprettet et program hvor en student som sikrer en internship som er mandat med sine programkrav, men som ennå ikke har bestått alle eksamener for et standardundervisningssertifikat, kan søke på nettet for det som kalles et prøvetakelsesbevis. Godt i ett år, sikrer denne midlertidige lisensen ethvert skoleområde som praktikanten er på rette spor for å fullføre alle utdannings- og testkrav for et fullt sertifikat.

Standard sertifikat

Forsøksbeviset gir lærer kandidaten et år for å fullføre kravene, men det kan utvides til to og i sjeldne tilfeller - tre år. Det vil etter hvert utløpe, og studenten må kvalifisere for et standardbevis for å fortsette å undervise. Statlig lovgivning forhindrer at midlertidig sertifikat utvides over tre år.

valgbarhet

Kvalifiseringen av et opplæringsbevis er fastsatt av administratorer av utdanningsavdelingen på høyskolen eller universitetet. De vil se at du gjør tilfredsstillende fremgang på din store og er på kurs for å oppgradere i tide. På det tidspunktet vil de gi deg en kvalifiseringserklæring for å inkludere med ditt CV som du søker etter et internship.