Slik sender du produktideer til lekebedrifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Innlevering av en produktidee til et leketøyfirma er lik på mange måter å sende inn en roman til en utgiver. De største selskapene håndterer vanligvis "mellommenn" som en agent, eller en megler, når det gjelder leketøyprodusenter. Den beste ideen til en ny leketøyoppfinder er å undersøke markedet for å finne ut om hans eget leketøy har en kampkans. Trender endres raskt, men hvis ideen er salgbar og roman, bør et selskap til slutt ta opp konseptet og produsere leketøyet.

Forskning leketøy selskaper å vurdere hvilke produsenter og ideen til et produkt har en naturlig "passform." Hvis dette er ditt første forsøk på å sende inn en ide, utelukkende nærmer seg de største leketøyfirmaene, som Hasbro. Selskapet godtar ikke uønskede ideer og arbeider kun med etablerte designere, oppfinnere og agenter. Konsentrere innsatsen for å finne små og mellomstore bedrifter usannsynlig å ha store produktutviklingsavdelinger. Handelsmagasiner for leketøysmarkedet bære noen ganger annonser for selskaper som leter etter nye produktideer.

Finn ut hvert selskaps innleveringsprosedyrer. Dette kan være tilgjengelig på selskapets nettside. Hvis ikke, ta kontakt med lederen for produktutvikling for å finne ut hvordan du nærmer deg firmaet med produktideen din. Noen kan ikke ha glede av noen uoppfordrede innleveringer. Noen kan bare ha en oversiktidee, mens andre trenger detaljerte planer.

Send hvert firma på listen din en melding i skjemaet de ber om. Vær forberedt på å gi detaljert informasjon om de involverte økonomiske kostnadene og markedsførbarheten av produktet. Med andre ord, gjør leksene dine og kjenner markedet godt. Sørg for å inkludere nåværende kontaktdetaljer når du sender inn innsendelsen din og mottar returkvittering eller UPS-sporingskode dersom innsendingen din går tapt.

Arbeid med en leketøymegler hvis du vil legge dine ideer til store selskaper, for eksempel Mattel, og du har budsjettet. Du må betale for en produktanmeldelse, og kostnadene kan monteres hvis du har mange produktkonsepter.

Tips

  • Hold deg oppdatert med leketøy produkt trender ved å lese handel magasiner og gå til leketøy butikker.

Advarsel

Dine opprinnelige ideer er usannsynlig å være vellykkede. Ikke gi opp dagen jobb mens du prøver å overtale et leketøy selskap til å kjøre med ideen din.