Slik starter du en rengjøringsvirksomhet for under $ 1000

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I travle av dagens travle verden ser det alltid ut til å være plass til flere rengjøringsfirmaer. Det er en fin måte å være din egen sjef, og skape en fleksibel tidsplan som fungerer rundt familieforpliktelser eller andre deltidsjobber. Å starte en rengjøringsvirksomhet er ikke bare lønnsom, men fordi det krever lite investering foran, er det enkelt og raskt å få rett til arbeid. Og når du kommer, er din beste form for reklame den frie typen: ord til munn. Slik starter du et rengjøringsfirma for under $ 1000.

Elementer du trenger

  • Firmanavn

  • Visittkort

  • løpesedler

  • Telefon

  • Vaskemidler

  • Bøtte med håndtak

Velg et firmanavn som er praktisk og fengende, å holde fast i folks hoder. Selv om det ikke er nødvendig med en gang, er det en god ide å utvikle en logo basert på navnet. Dette kan være en enkel skisse, eller du kan søke på nettet for utklippskunst.

Utvikle en timepris som du føler deg komfortabel med, og det er konkurransedyktig med andre rengjøringsmidler i området. For å finne ut konkurransedyktige lønnsforhold, ring andre rengjøringsselskaper og spørre om deres priser.

Ring ditt rådhus og / eller statlige myndigheter og spør om krav til bedriftslisens. Ring forsikringsselskaper å spørre om å bli bonded. Selv om forsikring ikke er nødvendig for oppstart, hvis det er rimelig, kan det være verdt det for ekstra beskyttelse.

Har visittkort gjort notering av firmanavn, logo og kontaktinformasjon. Oppgi om du er lisensiert og bundet. Ikke vær redd for å passere disse ut liberalt til venner og bekjente.

Kjøp en rekke rengjøringsmateriell og lagre dem i en plastbøtte eller en rengjøringsholder med håndtak. Mange kunder vil levere rengjøringsmateriellene, og alle skal ha et vakuum som du kan bruke. Det er imidlertid en god idé å ha forsyninger for hånden dersom klienten foretrekker at du bruker din egen.

Bruk din hjemme telefon eller mobiltelefon linje først, til din bedrift har råd til en egen telefonlinje. Endre din utgående telefons melding for å inkludere forretningsinformasjonen din.

Begynn å annonsere med en gang, ved å bruke de mange former for gratis annonsering først. Opprett flyger med firmanavnet, logoen, prisene og kontaktinformasjonen og heng dem på travle steder rundt i byen, for eksempel offentlige bibliotek, supermarkeder og restauranter der dette er tillatt. For å bygge en kundebase, start med å tilby en avtale, for eksempel halvparten av den første rengjøringen. Spred også ordet blant venner som du er i virksomhet, da ord i munn kan være den beste form for reklame. Legg en liten linjeannonse i tjenesteseksjonen i din lokale avis, og en i rubrikkene. Disse er billige former for annonsering med høy synlighet. Når du får en egen telefonlinje, oppgi virksomheten din i de gule sidene. En dristig oppføring vil hjelpe deg med å skille seg ut og er relativt billig.

Når du får din første klient, sørg for å gjøre en god jobb. La kunden ha kort for å passere ut til vennene sine. Tilbyr en avtale til kunder som får deg mer arbeid (for eksempel, tilby 20 prosent av neste rengjøring dersom de henviste deg til en venn som hyret deg).

Tips

  • Vær på utkikk etter potensielle ansatte å ansette nedover veien. Når du blir opptatt nok, kan du klare virksomheten og ansette andre for å hjelpe til med å rengjøre.