Hvordan forbedre driften av en Subway Sandwich Shop

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Subway Sandwich Shop-kjeden åpnet først sine dører i 1965. I 1974 begynte de å franchisere sine butikker som forårsaket en boom i utvikling. Nå er Subway et anerkjent merkenavn kjent for raske, kaloribaserte sandwicher laget av ferske ingredienser. Drift på disse grunnleggende kan virke enkelt, men de er ikke alltid enkle. Opprettholde Subway-omdømmet er en kritisk utfordring for en metrostasjonssjef eller franchisegiver og er avgjørende for suksess.

Elementer du trenger

  • T-bane butikk

  • ingredienser

  • Vaskemidler

  • Reklamemateriell

Inkluder Subway signage inn i vinduene i butikken, annonsere Subway merkevaren og eventuelle avtaler eller spesialtilbud som kjører. For eksempel, hvis Subway er for tiden med fem fot lange sandwicher for $ 5, plasser plakater av de fem kjente smørbrød i vinduet.

Sørg for at ingrediensene er friske. Hold styr på når ting åpnes som for eksempel en pose salat. Pass på at alle sandwich-ingredienser er merket med datoen de ble åpnet, og den siste dagen for bruk av varen før den ikke lenger vises frisk.

Hold ingrediensene kule til enhver tid. Overvåk kjøltemperaturen og reparer feilutstyr som nødvendig for å sikre at alle ingrediensene alltid holdes til riktig temperatur.

Tren ansatte for å etablere et effektivt system for å ta bestillinger, lage smørbrød og innløse kunder. Sett opp tre personer på alle travle tider på forsamlingslinjen. Den første personen skiver brødet og starter smørbrød, den andre håndterer de spesifikke ingrediensene og den tredje ringer ut kunden.

Lei noen til å holde restauranten ren og ryddig under alle skift eller tilordne denne oppgaven til en ansatt. Gulv bør alltid være fri for rusk. Tellerne skal være glitrende. Baderom bør opprettholdes.

Forbedre alle ansatte viktigheten av vennlig og høflig service til alle kunder. Ansatte bør forsøke å sørge for at alle kunder går med sandwichet de vil ha, og den vennlige servicen som forventes av Subway-restauranter.