Slik byder du på en barnehagerengjøringsjobb

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å by på et realistisk bud er viktigere enn å sende inn et lavt bud som vinner jobben, hvis budet gjør at virksomheten din mister penger. En av de mest utfordrende aspektene ved å drive et rengjøringsfirma er å by på jobber. Daglig rengjøring jobber må oppfylle strenge statlige lisensieringskrav. Det er viktig å huske at det laveste budet ikke alltid vinder jobben. Dagpleieadministratorer som tidligere har opplevd problemer med dårlig kvalitet og lav budgivning, kan knytte bunnbud med lavere kvalitet. Av denne grunn kan en kunde avvise ethvert bud som er mye lavere enn normen.

Sett en avtale med eieren eller lederen av barnehagen. Når du ringer, må du kontrollere at de vil ha nok tid til å gå deg gjennom anlegget og diskutere jobbkrav. Formålet med møtet er å inspisere anlegget, få verdifull informasjon om jobben og å etablere rapport med klienten.

Kontroller anlegget med sjefen eller eieren. Spør nøkkel, forhåndsplanlagte spørsmål for å få viktig informasjon om jobben, slik at du kan forberede et realistisk bud. Ta notater for senere gjennomgang, og ta bilder. Vær forberedt på å måle anlegget hvis du ikke er utstyrt med dimensjoner for rommen som skal rengjøres.

Spørre om grunnen til at de endrer rengjøringstjenester. Svaret vil gi deg viktig informasjon om hva den potensielle klienten ønsker og hvorfor de har vært misfornøyde tidligere. Å adressere dette problemet i budprosessen og under innretningen vil inspeksjonen gi bedriften din en ekstra konkurransefortrinn.

Skriv et oppfølgingsbrev som takker klienten for møtet og redegjør for hvorfor du er sikker på at bedriften din kan yte god service til dem. Send brevet umiddelbart etter inspeksjonen av anlegget.

Forbered budet ved å sammenligne denne jobben med andre lignende jobber for å estimere tidskrav. Ved å bryte ned alle individuelle oppgaver kan det være enklere å beregne rengjøringstiden som kreves. Anslå en timekostnad og legg inn ønsket overskuddsmargin og materialkostnader.

Se gjennom beregningene dine nøye for å sikre at du ikke glemte noen utgifter som kan koste deg fortjenesten. Proofles den endelige kopien før du setter i budet.

Lever budet personlig hvis det er mulig å være sikker på at du ikke går glipp av fristen, og at den rette personen får det.

Tips

  • De fleste barnehager vil gi deg tegninger og byggespesifikasjoner dersom de ikke er inkludert i RFP. Be om en kopi av statlige lisensregler som er relevante for rengjøringskrav hvis firmaet ditt er nytt for barnehagerengjøring. Forespør om eventuelle kommende planlagte inspeksjoner.

Advarsel

Statens barnehage-lisensavdeling gjør planlagte og ikke planlagte inspeksjoner av barnehager. Å vite om planlagte inspeksjoner er alltid en god ide.