Slik byder du på kommersielle tepperøringsjobber

Anonim

Mange bedrifter ønsker å gi et profesjonelt bilde og godt førsteinntrykk til kunder fra det øyeblikket de går i døren. Dette kan oppnås ved å presentere et pent og rent anlegg. For bedrifter som har tepper, krever dette ofte hyppig tepperengasjering av profesjonelle rengjøringsmidler på grunn av høyt volum av fottrafikk. Som en kommersiell tepperengjøring kan du tjene penger på dette markedet ved å lære å by på kommersielle tepperøringsjobber.

Gå gjennom jobbspesifikasjonene. Oppnå mengden kvadratfot som skal rengjøres, samt eventuelle spesielle krav på forhånd fra kontoret eller den økonomiske ansatt hos firmaet som ber om budet. Lær om rommet har trapper eller krever rengjøring av polstrede møbler, da dette gir ekstra tid til jobben. Be om å reise rundt om nødvendig for å gjøre et nøyaktig og konkurransedyktig bud.

Forsøk dine utgifter. Skriv ut de ulike utgiftene du har når du fullfører den kommersielle teppens rengjøring. Dette kan inkludere rengjøringsmateriell og utstyr, vannkostnader og transportutgifter til og fra arbeidsstedet. Legg til i prisen for å betale deg selv og noen ekstra arbeidskraft. Sørg for at prisen du tar dekker dekker alle utgiftene dine, og gjør fortsatt en fortjeneste for bedriften din.

Forbered budet. Bruk en budmal, eller opprett en selv som du kan bruke til å sende inn kommersielle rengjøringsbud. Fyll ut din bedriftsinformasjon, og angi mengden av budet ditt. Sørg for at budet ditt inkluderer eventuelle tilleggstjenester du kan tilby, for eksempel teppebeskytter spray eller damprengjøring av polstrede møbler i offentlige ventede områder. Hvis disse er en tilleggspris, sørg for at dette er notert som valgfritt, slik at kundene vet at de kan velge å ikke betale for dem og senke den totale kostnaden for budet.

Send budet. Gå gjennom informasjonen, og vet hvor og hvordan du sender inn budet. Kontroller at budet er adressert til den riktige personen og mottatt før fristen. Mange firmaer vil automatisk diskvalifisere deg hvis ditt kommersielle teppe-rengjøringsbud er for sent.