Hvordan skrive et forretningsforslag for underholdningsprosjekterere

Anonim

Underholdningspartnere markedsfører arrangementer, for eksempel klubber, konserter eller sportskamper. Kampanjene samarbeider vanligvis med spillestedet som arrangerer arrangementet, og hjelper deg med å få folk til det arrangementet. Kampanjene mottar et kutt fra spillestedet basert på hvor mange som er på besøk. Variabelen i kuttet kan bare være dør, eller dør og bar eller et hvilket som helst antall kombinasjoner. Omdømme er alt for promotorer og bransjen er konkurransedyktig.

Bestem publikum. Forslaget vil trolig være til et bestemt sted, kanskje for en bestemt begivenhet. Promotoren må kjenne til spillestedet eller arrangementet. De må vite hvor mange folk den har, hva mengden er, og deretter bestemme muligheten for å fremme arrangementet. Noen hendelser er for store for en promotor.

Skriv ned en liste over årsaker til at arrangørene skal fremme arrangementet. Fremhev tidligere suksesser, omdømme eller noen unike markedsføringsstrategier som skal brukes.

Vurder hvilke vilkår for kampanjen som skal være. Hvordan skal arrangørene bli betalt. Noen promotorer mottar bare en prosentandel av døren, andre kan også få et kutt på linjen. Vilkårene må kanskje forhandles personlig, men promotørene bør ha en ide om hva de vil.

Skriv forslaget. Forslaget skal være en kort oversikt over hvem kampanjene er, deres bakgrunn og suksesser, hva de vil gjøre (fremme en begivenhet), hvordan de vil gjøre det og hva de vil ha fra lokalet. Hold godt skrevet og stilig. Vurder å ha en grafisk designer gran opp forslaget.

Tilnær deg lokalet med forretningsforslaget. Normalt er avtalen personlig, og forslaget vil gå ut på forhånd for å føle seg interessert i spillestedets ledelse.