Hvordan håndtere arbeiders komplikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan håndtere arbeiders komplikasjoner. Arbeiders erstatning er et faktum i livet og kan være et problem for begge sider av gjerdet. Arbeidsgivere må overholde strenge regler, og ansatte må finne ut akkurat hva de trenger å gjøre for å motta arbeidstakers kompis. Ta deg tid til å forstå hvordan du skal håndtere din side av arbeidernes kompis.

Arbeidsgiver håndterer arbeidskompetanse

Vet at de fleste stater krever at bedrifter skal skaffe seg arbeidskompensasjon. Slik kompenserer arbeidsgivere for arbeidstakere for arbeidsrelaterte ulykker og eksponeringer. Systemet har fungert siden 1911, for det meste.

Tilordne en bestemt medarbeider til å håndtere arbeidstakerens kompliserte opplysninger. Det er viktig å følge legalities og ta vare på papirene raskt. En person kan klare det bedre enn bare å la det settes til den ene siden for å se hvem som har tid.

Innse at du ikke er ansvarlig for ulykker og skader på arbeidsplassen som skjer med kontraktsarbeidere. Du må løse disse problemene på en annen måte.

Ansatt som arbeider med arbeidskompetanse

Vær oppmerksom på hvem arbeiderens komprimerende representant er. Pass på at du rapporterer arbeidsulykker til den personen umiddelbart. De setter hjulene i bevegelse ved å fylle ut passende papirarbeid og finne medisinsk hjelp til ditt problem.

Husk at arbeidsgiver må følge visse regler. Du må gå av klokken til problemet er løst. Medisinsk klaring er ofte det eneste du trenger. Dette kan være så enkelt som å få en lege til å skrive ut at du ikke lider skade fra hendelsen.

Forstå at det er opp til regler for din individuelle virksomhet og arbeidstakers kompis om du har tilgang til ferie- og sykefraværet for det nødvendige fraværet fra jobb. Hvis du må stole på lønnen til arbeiders kompis, må du innse at det bare er en del av din normale lønn.

Godta arbeidstakernes kompensasjonssjekk. Gå tilbake til arbeid med lysplikt når du er i stand, men ikke før. Din arbeidsgiver kan ikke brenne deg fordi du ikke klarer å gjøre den gamle jobben fra starten.

Advarsel

Mange leger er borte fra arbeidernes kompisbesøk fra pasienter fordi de ikke ønsker å bli involvert i rettssaker og deres tilhørende problemer.

Anbefalt