Slik justerer du to hullpapirpuncher

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Medisinske diagrammer og juridiske dokumenter lagres ofte i vertikale bærbare datamaskiner som krever at dokumentene har to hull stanset langs toppkanter. I tillegg krever ringede utklippstavler at dokumenter skal ha to hull som er stanset øverst. Kontorarbeidere bruker en to-hulls papirstans på dokumentene, og det er viktig at de to hullene er sentrert nøyaktig på hver side slik at alle sidene i en notatbok eller på et utklippstavle står riktig opp. De fleste to hulls papirstanser har en styrt dokumentveiledning som glir frem og tilbake for å hjelpe arbeidere med å plassere hullene i midten av siden.

Elementer du trenger

  • To-hulls papirpunch

  • dokumenter

Mål bredden på dokumentene du ønsker å slå hullene inn. Sørg for å måle den kortere siden av siden, som vanligvis er toppen av papiret.

Plasser den regulerte, glidende dokumentguiden på stasjonære papirstopp i henhold til måling av dokumentene dine. Hvis sidene dine for eksempel er 8 1/2 tommer på den korteste siden, trekker du enden av glidebokguiden bort fra papirstoppet slik at linjalens måling tilsvarer størrelsen på papiret.

Test innstillingene. Sett inn dokumentene i papirstansen, trykk ned på papirstanshåndtaket og fjern sidene for å se hullene. Sett dem i en to-ring bindemiddel eller på en to-ring utklippstavle for å sikre at de er sentrert. Vanligvis er hullene 1/4 tommer i diameter og de måler 2 3/4 tommer fra hverandre hvis du måler dem fra sine sentre.

Tips

  • De fleste tre-hulls papirstanser, samt de som puncher flere hull, kan justeres for å slå to hull. Du må deaktivere uønskede dørkuttere i henhold til utformingen av papirstansen, og plasser kun to av kutterne for dine behov. Disse typer papirstanser har vanligvis også en styrt dokumentveiledning som du kan bruke til å justere for størrelsen på dokumentpapiret du har.

Advarsel

Skjæringsmekanismen i to hulls papirstanser og andre slag er også meget skarpe. Hold fingrene vekk fra kutter og hengsler for å unngå skade. I tillegg må du holde papirstans ut av hendene på barn.