Grants for Beginning Female Farmers

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Gjennom historien har kvinner jobbet på gårder selv om ektemennene fikk æren for det. Men i dag er kvinner en anerkjent styrke i landbruksindustrien, og utgjør 30 prosent av alle landets bedriftsoperatører.

I en bransje som fungerer som ryggraden i landet, er det viktig å oppfordre unge entreprenører til å gå på jordbruk. En måte regjeringen gjør dette er for å hjelpe begynnelsen bønder med det største hindret for å starte en bedrift - mangel på finansiering. Dette gjelder særlig for kvinnelige bønder, som fortsatt er minoritet.

Farm Grants for Females

Hvis du leter etter støtte til oppdrettsoperasjonen din, er det første stedet å se, USAs Department of Agriculture's Farm Service Agency. FSA tilbyr ikke spesifikt kvinner eller minoritetsbrukstilskudd. Det har imidlertid mikrolån-programmer på plass med partnere som kan hjelpe deg med å få de midlene du trenger for å slå av oppdrettsvirksomheten din. FSA avsetter en del av sine lån til underbevarte befolkninger, som inkluderer kvinner og minoriteter.

Tilskudd til kvinner i landbruket

For kvinner som er interessert i å gå inn i landbruksområdet gjennom formell studie, er det utdanningsstipendier som kan bidra til å betale for skolegang. Fremtidige Farmers of America tilbyr stipend, og Mahindra-traktorselskapet har samarbeidet med Kvinner i Ag for å tilby fire stipendier på $ 2500 hver til de valgte søkerne.

Amerikanske Agri-Women Helen Whitmore Memorial Convention Scholarship tildeler medlemmer av den nasjonale organisasjonen pengene som er nødvendige for å delta på AAWs årlige konferanse. Dette kan være en god nettverksmulighet og kilde til informasjon for å hjelpe deg med å bygge og vokse en vellykket oppdrettsoperasjon.

Generelle Grant Opportunities

Kvinnenes bønder er kvalifisert for samme tilskuddsmuligheter som andre gårdseiere. Et slikt program er USDAs Farm to School Grant Program. Det tildeler millioner av dollar til stipend til bønder for å gi sunne måltider til skolebarn i deres områder.

Du kan også se på USDAs Value Added Producer Grants. De tildeler midler til bønder engasjert i verdiskapende aktiviteter knyttet til behandling og / eller markedsføring av nye produkter. For eksempel kan de tildele en arbeidskapitalstøtte til en melkebonde som ønsker å markedsføre sine egne meieriprodukter. Begynnende bønder kan få prioritet i dette programmet.

Det er muligheter for bønder som er interessert i energibesparelse. Programmet Rural Energy for America tilbyr tilskudd og lån til bønder som er interessert i å investere i fornybare energisystemer.

Du kan også få hjelp fra Biomass Crop Assistance Programmet, som hjelper bønder med kostnadene ved å dyrke biomasseavlinger. Biomasseavlinger er avlinger eller avlingerester som kan erstattes av fossile brensler. Eksempler er sukkerrør, mais, sukkerroer og frukthagebeskjæring.

Anbefalt