Morsomme spill på kundeservice tips

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kundeservice er en viktig del av enhver bedrift som tjener samfunnet. Kunder trenger en utpekt selskapsrepresentant som er opplært i å håndtere problemer og får kunden det de trenger. Når du trener en gruppe av serviceagenter, kan du spille pedagogiske spill for å hjelpe til med å gjenta nyttige tips de kan bruke til å utføre enhver kundeservice sak effektivt mens du engasjerer dem i morsomme og hjelpsomme lagbyggingsøvelser.

Varm potet

Kundeservicerepresentanter må være oppdatert på alle selskapspolitikker, samt opprettholde kunnskap om produktene. Du kan spille en runde Hot Potato for å illustrere en kundeservice tips av gjenværende kunnskapsrike. Samle alle i en sirkel. Still inn en timer i fem minutter. Pass en potet rundt sirkelen fra en person til en annen. Når hver person får potet, blir de spurt om spørsmål eller politikk. De må svare på spørsmålet og sende potet så raskt som mulig. Den som slutter å holde potet når timeren går av sitter ut. Den siste personen som står skal få en spesiell Employee Excellence Award for uken.

Aldri si aldri

Et annet spill du kan spille som viser positiv kundeservice heter Never Say Never. Velg ett lagmedlem for å komme til forsiden av rommet. Hun vil være kundeservice representant. Presentatøren spiller klienten. Presentatørens jobb er å komme til henne med en klage og være veldig vedholdende. Teammedlemmets jobb er å forsøke å diffundere situasjonen. Fangsten er at hun ikke kan si "nei", "aldri" eller "ikke". Spillet blir veldig morsomt, men det er også litt frustrerende for begge parter. Afterwords, diskutere ulike måter å adressere kunder på uten å være negativ. Et godt tips for noen i kundeservice er å unngå å bruke ordet "nei".

Venstre hengende

Til slutt, spill et spill som ubevisst setter trainees i rollen som en frustrert kunde. I begynnelsen av økten spør alle om å stå opp. Spør deretter alle om å stå på en fot. De må stå slik før du sier "Stopp", uansett hva. Gi dem noen sekunder, og la som om telefonen din vibreres. Se på telefonen din og si: "Å, godhet, jeg må ta denne samtalen, det vil bare være et sekund, bli som du er." Deretter forlater rommet. Hold deg borte i noen minutter. Når du kommer tilbake i rommet, spør alle om å sitte. Deretter åpner en diskusjon om hvordan alle følte da de ble igjen hengende. Var de irritert at en annen samtale ble satt foran deres behov? Brainstorm hvordan denne situasjonen kan gjelde for en kunde og hva du kan gjøre for å unngå denne situasjonen.