Slik organiserer du en fellesskapshendelse

Anonim

Fellesskapshendelser serverer en rekke formål. Noen hendelser brukes til å skaffe penger til et behov mens andre fellesskapshendelser er utformet for å informere eller underholde byboere. For eksempel kan et lokalt universitet planlegge en helsemesse, slik at beboerne kan komme og få gratis screeninger fra leger samt råd om hvordan de kan forhindre visse sykdommer. Fellesskapshendelser holdes ofte på offentlige parker, bankettsaler, skoler eller bysentre.

Bestem om målene til arrangementet. Hvis du er bekymret for at ikke nok lavinntektsfamilier i nabolaget ditt har tilgang til næringsrik og rimelig mat, så organisere en fundraiser hvor du kan bruke midler til å gi til ulike lokale matbanker eller suppekjøkken. Eller hvis du vil informere innbyggere om nye lover som kan påvirke huseiere på en negativ måte, hold et seminar for dette formålet.

Kontakt bedrifter for donasjoner. Hvis du planlegger en høstmatfestival, kontakt ulike restauranter og spør om de ønsker å donere litt mat til arrangementet ditt. Eller, hvis du organiserer et møbelsalg for innsamlingsformål, kan du besøke forskjellige møbelforretninger og søke ut donasjoner av varer fra dem.

Inviter høyttalere til arrangementet. Hvis du vil holde et seminar som hjelper lokale jobbsøkere, har en effektiv jobbsøk, ta kontakt med lokale karriereksperter og diskutere arten av seminaret. Spør så om de ønsker å snakke med seminarets ledere. Tilbyr også invitasjoner til universitets karrieretjenestedirektører og eiere av vellykkede bedrifter i byen din.

Få innspill fra folk i nabolaget ditt. Hvis du er interessert i å holde månedlige klærangivelser for pensjonister på en fast inntekt, hold et møte med naboene og la dem tilby forslag til hvordan du kan gjøre disse hendelsene vellykkede.

Fremhev arrangementet. Ta flygeblad til lokale kirker, sykehus, skjønnhetssalonger, skoler og fellessentre. Hold intervjuer på lokale radio- og TV-stasjoner som beskriver arten av arrangementet og når og hvor det skal holdes. Fortell venner og familie om arrangementet, slik at de kan spre ordet til andre.