Slik planlegger du en vellykket fellesskapshendelse

Anonim

Det er tre viktige grunner til en vellykket fellesskapshendelse, enten det er en National Night Out blokk fest, fundraiser, kirkegivenhet, kulturfestival eller noe annet samfunnsbygging som skjer. Jeg har kommet opp med disse tipsene etter å ha hostet 5 National Night Out-fester som ble større med hvert år. Andre har fulgt mitt råd for å holde godt til stede hendelser av seg selv.

ANNONSER, ANNONSER, ANNONSER Du kan ikke reklamere for arrangementet for mye. En måned før arrangementet, send ut annonser slik at folk kan markere datoen i kalendere. Derefter nærmere datoen, send ut mer info med detaljer om hendelsen for å tromme opp mer interesse. Dagen før og dagen for arrangementet, send ut siste øyeblikk påminnelser for personer som ikke skjønner hvilken dag det er eller glemte datoen for arrangementet ditt. Se ressursdelen for detaljer på mange måter du kan annonsere på.

TALK IT Flyer, artikler og annonser er ikke nok. Folk trenger en personlig invitasjon for å motivere dem til å stå opp av sofaen og komme til arrangementet ditt. Lag personlige kontakter og fortell folk du håper å se dem der. De vil være mye mer sannsynlig å komme fordi de vet at du vil være på utkikk etter dem.

Mat Sørg for at maten er verdt å komme for, og at folk vet nøyaktig hvilken mat som skal være der. Mange mennesker vil anta at det bare vil være informasjonskapsler, sjetonger og brus slik at de heller ikke kommer eller vil spise før de kommer. Ha mat som vil lokke. Mens pizza eller smørbrød er enkle, bør du vurdere grill hvis det er på et sted hvor folk vil lukte matlagingen. For eksempel, på et nabolag National Night Out-fest, er folk mer sannsynlig å forlate huset sitt og komme hvis de lukter kylling på grillen.

OPPFØLG Hvis hendelsen skal gjentas i fremtiden, må du følge opp med annonsering. Snakk med folk som ikke kom og casually nevne hvor mye moro det var. De kan angre på å savne det og komme neste gang. Sett opp bilder av alt moroa du hadde.