Slik setter du opp en familie dagpleie

Anonim

Kjører en familie dagpleie kan være et lønnsomt og hyggelig venture for den personen som elsker barn. Family daycares finnes i hjemmet til leverandøren, ifølge Mississippi State Department of Health. Men denne forretningsidéen krever planlegging for at den skal lykkes. Sjekk statens krav til familie daycares. Vurder antall barn du vil imøtekomme og i hvilken tid du vil se. Pass på at hjemmet ditt er et passende rom for barnehage.

Bygg dine kvalifikasjoner. For å tiltrekke seg kunder og øke troverdigheten din, må du ha en betydelig erfaring med å jobbe med barn. Se etter eventuelle treningsbehov som din stat kan ha. For eksempel i Florida skal barnehageforetakene ta 40 timers innledende barneopplæring, etterfulgt av 10 timers opplæringstrening og et fem-timers leseferdighetskrav.

Analyser markedet. Undersøk antall familieromsorgsleverandører i ditt område. Finn ut hvilke aldre de tjener, og trykk inn i en aldersgruppe som er i nød. Snakk med familie og venner i området om behovet for en familie barnehage, og oppfordrer dem til å spørre rundt og finne potensielle kunder.

Enighet om et navn og en juridisk struktur for din familie dagpleie. US Small Business Administration foreslår at du velger et barnehagenavn som er "fengende og lett å huske." Velg deretter en av tre juridiske strukturer, en enebolig eller et partnerskap.

Renover ditt hjem for å gjøre det barnevennlig. Opprett et rom som er fritt for farer og bidrar til læring. Nasjonalt nettverk for barnevern anbefaler å sette deksler på stikkontakter, fjerne ødelagte gjenstander, giftstoffer og planter og rengjør lekeområdet. I tillegg skal du sette opp forskjellige områder i hjemmet ditt for stille spill, som å lese og rotete lek, som kunst og håndverk, samt et sted å spise og sove.

Undersøk statens krav til familie daycares. De fleste stater krever lisens til å drive familiedagspleie, så sørg for at du oppfyller disse kravene. Family daycares må oppfylle visse standarder for drift. I Florida regulerer disse standardene for eksempel personalkrav, personalets legitimasjon, kapasitetskrav og barnehagens fysiske miljø.

Søk om barnehage. Følg prosessen som staten din dikterer for å bli en lisensiert barnehageleverandør.

Markedsfør din familie dagpleie. Ta ut annonser i skolens nyhetsbrev og kirkebulletiner. Gi ut flyvere i nabolaget ditt, og oppfordrer familie og venner til å fortelle vennene dine om barnehagen. Ord i munnen kan noen ganger være den mest effektive måten å tiltrekke seg nye kunder på, spesielt hvis de hadde en positiv opplevelse med familiens dagpleie.