Slik oppdaterer du MSDS-bindinger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Uansett hva virksomheten din har, er det gode muligheter for at du arbeider med potensielt farlige kjemikalier. Elementer som tilsynelatende uskadelig som skriver toner og gulv rengjøringsmiddel kan være skadelig i tilfelle et utslipp, og det er viktig for alle bedrifter å ha en strategi for å håndtere potensielle farer på arbeidsplassen, for eksempel å lage en MSDS bindemiddel. Dette bindemidlet bør inneholde sikkerhetsdatablad for hvert potensielt farlig produkt som brukes i virksomheten.

Elementer du trenger

  • Binder

  • Plast sidebeskyttelse

Finn ditt nåværende MSDS-bindemiddel hvis du har en. Hvis din MSDS-informasjon ikke for tiden er plassert i et bindemiddel, finn en passende en. Et bindemiddel i en lys gul eller oransje farge fungerer bra. Disse lyse farger vil skille seg ut og gjøre bindemidlet lett å finne når det trengs.

Se gjennom MSDS-skjemaene i bindemidlet og kast noen for produkter som ikke lenger brukes. Hvis du er usikker på om en bestemt kjemikalie fortsatt er brukt, er det best å feile på forsiktighetssiden og behold MSDS.

Logg på nettsidene til selskapene som produserer kjemikalier som du ikke har en nåværende MSDS for. Du må kanskje søke på nettstedet for begrepet "MSDS" eller gå til nettstedskartet for å søke etter sikkerhetsinformasjon.

Skriv ut et sikkerhetsdatablad for hvert kjemikalie din bedrift bruker, fra voks og rengjøringsmidler til skrivertoner og fusjonspatroner. Plasser HMS-databladet i en plastfoliebeskytter og sett den inn i bindemidlet.

Logg på produsentens nettside for hvert eksisterende MSDS for å se om det er oppdatert informasjon tilgjengelig. HMS-informasjon er oppdatert fra tid til annen. Sjekk etter oppdatert informasjon minst en gang i året.

Finn MSDS-bindemidlet på et passende sted, og sørg for at alle ansatte vet hvor de skal finne informasjonen. Det er ofte nyttig å lage mer enn ett MSDS-bindemiddel og finne et separat bindemiddel i nærheten av hver potensielt farlig kjemikalie. For eksempel kan du plassere ett MSDS-bindemiddel i nærheten av kopimaskinen, en annen i nærheten av skriveren og andre spredt over hele butikkens gulv.

Anbefalt