Vindu Firmanavn Ideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vinduets firmanavn ideer kan være morsomt å komme opp med, men når du velger firmanavn, vil du ha noen få faktorer i tankene. Spør deg selv noen spørsmål, for eksempel, hvilket vinduesfirma navn kommer til å tenke når du tenker på bestemte tjenester? Hvorfor er disse navnene minneverdige?

Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe deg når du velger navn på ditt nye vinduesfirma.

Gjør det minneverdig

Målet ditt er at vinduets firmanavn skal være det første navnet som kommer til å tenke når potensielle kunder vurderer vinduer. Hvis firmanavnet ditt er for skjult eller for vanlig, kan det ikke være minneverdig. Ikke bruk et generisk navn. Hvis navnet ditt er kort og fengende, er det mye mer sannsynlig å bli husket, noe som overskrider virksomheten for deg.

Informativ

Du vil mest sannsynlig utnytte noen form for reklame i forbindelse med ditt navn. Hvis dine potensielle kunder ser navnet ditt, men ikke vet hva bedriften gjør, har de ingen grunn til å kontakte deg. For et vinduesfirma må nøkkelordet "vindu" generelt bli inkludert i navnet slik at folk føler seg trygg på at de kontakter den rette typen virksomhet for å dekke deres behov.

Det store bildet

Velg et navn som inspirerer tillit til bedriften din. Hold målene dine i tankene når du velger ditt firmanavn. Har du tenkt å få en logo som følger med ditt navn? I så fall vil du at navnet skal kunne oversettes til en visuell identitet. En ide kan være å lage din logo først og velg deretter et navn som koordinerer. Et bilde er verdt tusen ord. Oppsummer de tusen ordene med et kort navn, og du vil holde det store bildet i tankene når du velger navnet på vinduet ditt.