Hva er noen ting man vil finne i et apotek?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hovedproduktet som selges i de fleste apotek er narkotika og ulike farmasøytiske produkter. Disse produktene deles opp i grupper som krever resept, som behandles av farmasøytene, og grupper som ikke krever resept, for eksempel over-the-counter narkotika, og kan kjøpes av den som ønsker dem. Apoteker lager ofte ulike toalettsaker og vitaminer, også.

Medisin på resept

Hovedproduktet lager og solgt av apotek er narkotika av ulike slag, hvorav mange krever en lege resept for å skaffe seg. Fylling av en ordre for reseptbelagte legemidler håndteres av apoteket, som er noen som er kunnskapsrik om de ulike legemidlene og deres mulige interaksjoner, og er kvalifisert til å selge legemidler til kunder.

Nonprescription Drugs

Apotek selger også mange legemidler som ikke krever reseptbeløp for å kjøpe. Smertepiller, for eksempel, er et populært produkt fylt av apotek, og det er også stoffer som lindrer allergi symptomer. Apotekere som er ansatt på apoteket, kan konsulteres om mulige helseproblemer for ikke-medisinske preparater, og eventuelle mulige reaksjoner med andre legemidler som tas, uansett om de er reseptfrie eller ikke-preskriptive.

toalettartikler

I tillegg lager apotek ofte ulike typer toalettsaker. Produkter som tannkrem, deodoranter, sjampo og balsam er alle produkter som vanligvis finnes på apotek. Apotek integrert med en matbutikk kan også lagre rengjøringsmateriell som oppvaskmiddel eller forskjellige typer vaskemidler.

Vitaminer og mineraler

Et annet produkt som ofte finnes i apotek, er vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler ligner på ikke-medisinske preparater fordi de ikke krever resept, men har en effekt på kroppen. Som med mange stoffer, er det muligheten for at ulike vitaminer og mineraler kan virke på uventede måter, enten med andre vitaminer og mineraler eller med rusmidler. Derfor velger mange mennesker å kjøpe vitaminer og mineraler der de har tilgang til kunnskapen om en farmasøyt.