Fare for miljømessige arbeidsplasser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Miljøfarer på arbeidsplassen kan variere fra noe så enkelt som rengjøringsprodukter som ikke er lagret riktig til feil håndtering av kroppsvæsker. En miljøfare er en fare som utgjør en fare for et omgivende miljø. Disse farene kommer i mange former og blir ikke ofte lagt merke til før en ulykke oppstår. Å forstå de ulike miljøfarer og ta forholdsregler kan bidra til å forhindre ulykker.

Luftcirkulasjon

Luftkvaliteten kan ha alvorlige helseproblemer på arbeidstakere. Sørg alltid for god ventilasjon, spesielt i arbeidsmiljøer som bruker kjemikalier eller produserer tung røyk. Ikke overser kontorer som er i nærheten av fabrikker som kan produsere noen av disse luftgiftene.

Trip, Fall Hazards

En rapport fra arbeidsmiljøutvalget i 2010 sier at det var anslått "3.500 skader som er alvorlige nok til at folk skal gå glipp av arbeid" på grunn av å glide, snuble og falle på arbeidsplassen. Hold hyppige kontroller på ledninger for maskiner og kontorutstyr, ikke bare for å sikre at de er riktig gjemt bort for å hindre tripping, men for å sikre at det ikke er frynser eller synlige ledninger som kan forårsake branner. Eventuelt kontormaskiner i denne tilstanden skal repareres eller erstattes. OSHA krever kontorer for å fikse eventuelle farlige, potensielt farlige situasjoner. Dette kan inkludere ødelagte eller manglende håndskinner, løse gulvfliser, våte gangveier og ledninger som ikke er gjemt bort sikkert. Koden for føderale forskrifter krever at gangene skal være fri for noe som kan føre til at det går ned eller faller.

Kroppsvæsker

I arbeidsplassssituasjoner der kroppsvæsker håndteres, har OSHA et obligatorisk sett med trygge håndteringsretningslinjer, som inkluderer avhending av kroppsvæsker og materiale som tar kontakt med kroppsvæsker, for eksempel hansker og nåler, i røde beholdere merket med et biologisk farlig og medisinsk avfallslabel.

Rengjøring på arbeidsplassen

Ikke overser rengjøring gjort på arbeidsplassen. Oppbevar alltid rengjøringsmidler riktig, i et kjølig, tørt miljø. Hold skrivebord og telefoner tørket ned for å forhindre spredning av bakterier. Bruk alltid hansker når du rengjør, men husk, mens hendene dine er beskyttet, er gjenstandene du håndterer med hanskene, ikke beskyttet. Dette betyr at selv å plukke opp en flaske renere som har blitt håndtert, kan spre kontaminering. Hanskene bør fortsette før du håndterer rengjøringsmidler og bør bare komme av når du er ferdig med jobben.

Sikkerhetsmøter

Etablering av en helse- og sikkerhetsgruppe og gjennomføring av månedlige miljøsikkerhetsmøter og sikkerhetskontroller er en måte at bedriften din kan bidra til å holde arbeidsplassenes sikkerhetsproblemer til et minimum. Selv om dette kan ta bort fra produktiv arbeidstid, kan nedgangen i ulykker og helseproblemer lønne seg over tid.

Anbefalt