Hvordan ringe MagicJacks kundeservice

Innholdsfortegnelse:

Anonim

MagicJack er en telefonkontakt som lar deg koble telefonlinjen til Internett på datamaskinen.Telefonlinjen går inn i enden av MagicJack, og USB-tilkoblingen i den andre enden går inn i USB-porten på datamaskinen. Du kan deretter ringe gratis til hvor som helst i Canada eller USA. MagicJack-selskapet håndterer all kundeservice gjennom online-chat, men hvis du vil kontakte et menneske, kan du ringe firmaets faktureringsavdeling. Det er selskapets eneste telefonnummer.

Ring 281-404-1551 for å komme til MagicJack kundeserviceavdeling for faktureringsdelen av virksomheten.

Fortell kundeservicenes representant om faktureringsproblemet ditt, hvis det er problemet du må løse. Hvis problemet ditt ikke er et faktureringsproblem, må du fortelle kundeservicenes representant hva problemet ditt er. Han vil kunne lede deg til en annen levende person som kan hjelpe.

Vent til kundeservicenes representant for å overføre deg til den aktuelle personen. Forklar problemet ditt med den personen og følg instruksjonene for en løsning.

Tips

  • Hvis du ikke vil ringe kundeservice, kan du gå til MagicJacks nettsted for å snakke med en live-operatør på en online-chat.