Hva er forskjellen mellom et prosjektområde og arbeidserklæring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et prosjektomfangsoppgave og arbeidsoppgave betjener relaterte og ofte overlappende funksjoner i prosjektledelsen. Begge satt forventninger og parametere for prosjektet. Prosjektets omfang fungerer imidlertid vanligvis som en høydefinert beskrivelse av grenser, mål og resultater. En redegjørelse for arbeidet gir en detaljert oversikt over prosjektet og fungerer ofte som et juridisk dokument.

Projektsomfangserklæring

Prosjektets omfangserklæring fastsetter den generelle avtalen mellom interessenter. I dette tilfellet betyr det de som mest sannsynlig vil bli berørt, eller de som har interesserte interesser om formålet og utgangen av et prosjekt. Det spesifiserer leveransen, for eksempel en programvare for tid og nærvær som integreres med QuickBooks eller Intuit. Det spesifiserer også hva prosjektet ikke tar sikte på å oppnå. For eksempel vil en prosjektomfangserklæring forklare at programvaren vil operere i skyen, men ikke på en lokal server. Prosjektets omfang identifiserer også hvilket problem prosjektet skal løse. Prosjektteamlederen skriver vanligvis uttalelsen.

Erklæring om arbeid

Arbeidsoppgaven, som ofte inneholder prosjektets omfangserklæring, omhandler muttere og bolter av hvordan prosjektgruppen skal nå målet. Det angir hvor arbeidet skjer. Et forsknings- og utviklingslag kan for eksempel fungere på et off-site-laboratorium, mens IT fungerer på stedet. Det fastsetter tidsplaner og milepæler, samt gjeldende industristandarder. Arbeidsoppgaven må også definere spesifikasjoner, for eksempel kvalitetssikringsmålinger og testmålinger. Prosjektgruppen, som kan bestå av ansatte trukket fra en eller flere avdelinger eller en gruppe utenomleverandører, skriver arbeidsoppgaven.