First Nations Business Grants

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Canadas regjering har lansert flere tiltaksinitiativprogrammer for aboriginal og første nasjoners forretningsutvikling for å bygge en aboriginal økonomi utviklet for å oppmuntre til selvstendighet og levedyktighet for de aboriginale og første nasjoners samfunn. Bidragene fremmer en økonomi for å være konkurransedyktig med økonomiene i Canada og verden.

Bolig Internship Initiative

Aboriginale bedrifter i boligbransjen tilbyr First Nations ungdommer mellom 15 og 30 ungdomsarbeid gjennom boligstipendirektivet. Virksomhetstilskuddene tilbyr opp til $ 100 000 i lønnssubsidier til støtte for arbeidserfaring og opplæring av First Nations-ungdommer for å forfølge langsiktig sysselsetting i boligbransjen. I tillegg til stipendiet er boligstipendier tilgjengelig for First Nations-ungdommer som har en kvalifisert sponsor. Førstesnasjoners ungdommer får eksponering for boligadministrasjon, bygging, renovering, vedlikehold og kundeforhold. For å kvalifisere, må ungdommer være bosatt i en First Nations Reserve, ute av skole og arbeidsledig. Prioritet er gitt til enslige foreldre, de som har lav leseferdighet eller har et funksjonshemning.

First Nations Wage Subsidy Program

Hvis virksomheten din er i Yukon i gruveindustrien, enten direkte eller indirekte, kan du kvalifisere for lønnstilskudd på mellom 20 og 80 prosent, å ansette og trene First Nations-ansatte, basert på ferdighetsnivåer som er involvert. First Nations Wage Subsidy Program refunderer deg for en del av lønn til din ansatt er kvalifisert for stillingen eller trent til en mer avansert posisjon hvis de allerede er dyktige. I tillegg kan du kvalifisere for ytterligere hjelp til kostnadene ved å overvåke og trene ansatte.

Aboriginal Community Capital Grants Program

Aboriginalsamfunn har behov for småbedriftssentre som tilbyr tjenester for å fremme og utdanne seg i forretningsaktiviteter. Det aboriginale fellesskapsmessige tilskuddsprogrammet gir midler til første nasjoner samt aboriginale non-profit selskaper som utvikler småbedriftssenter som hjelper bedrifter å vokse. Hensikten med forretningssentrene er å tilby en rekke forretningstjenester fra å tilby leieplass, forretningstjenester og rådgivning til det aboriginale samfunnet, inkludert First Nations. Finansiering er på 90 prosent av prosjektets totale kostnad mellom $ 50 000 og $ 500 000. Siden starten i april 2005 har programmet gitt First Nations midler til forretningssenter og byggesentre, renovering og mulighetsstudier.

First Nation Youth Livestock Program

First Nations ungdommer som er interessert i å etablere en bedrift i husdyr, kan kvalifisere for et lån gjennom First Nation Youth Livestock Program i provinsen Saskatchewan. Fondene må brukes til å kjøpe en storfehestekjøtt. Mens flertallet av midler fungerer som et lån som skal tilbakebetales, kan en del av midlene bli opptjent dersom alle vilkårene i programmet er oppfylt. Formålet med programmet er å øke ferdighetene til First Nation-ungdommen i husdyrproduksjon for å inkludere nærings- og økonomistyring. I tillegg har aboriginale ungdommer tilgang til opplæring og støtte fra en erfaren dyreoperatør og andre ressurser. Førstesnasjonens ungdommer som bor i et samfunn med infrastruktur for å støtte en husdyroperasjon i alderen 12 til 19 år, kan søke. Søkere må også gi ti prosent kontant egenkapital.