Slik forteller du din chef du forlater

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er lei av din nåværende jobb og er klar for endring, må du la sjefen din vite at du drar. Men jeg anbefaler ikke å skrike på dem og fortelle dem hvor inkompetente de er - så gøy som det ville være! I stedet er det tre trinn å ta for å sikre at du ikke brenner noen broer, og at du lett kan bli ansatt på et annet sted uten dårlig rykte.

Gi to uker varsel! Jeg bryr meg ikke hvor mye du hater din nåværende jobb. Med mindre du tror at du aldri trenger å bli ansatt av noen andre igjen, gi to uker melding. Hvis du ikke gir denne varsel, neste gang du søker om en jobb, vil personen som vurderer søknader, gi din gamle sjef et anrop og spørre dem hvor mye varsel du ga. Jeg garanterer det. Hvis du ikke gir to ukers varsel, er det sjansene for at de bare vil ansette den fyren som gjorde det.

Avstå fra å være uhøflig. Jeg vet, grunnen til at du vil forlate er sannsynligvis fordi du føler at sjefen din er uhøflig og ikke respekterer deg. Tross alt er dette grunnen til at folk flest sluttet jobbene sine. Imidlertid vil det siste inntrykket du gir din nåværende sjef, bli det første inntrykket din neste sjef har av deg. Folk som vurderer jobbsøknader, ring til tidligere arbeidsgivere og spør dem om deg. Så, avstå fra å være uhøflig og i stedet, la et godt inntrykk med sjefen din.

Gi sjefen din en "Takk" gave. Jeg vet at du vil henge meg for å si det, men det er et lite knep jeg har brukt til å sikre en enestående gjennomgang for min neste arbeidsgiver. Det fungerer virkelig! Ikke få sjefen din noe dumt at han aldri vil bruke heller. Avhengig av hvilken type jobb han eller hun gjør, kan du gi dem en fancy ny kalkulator, programvare som gjør livet enklere, en ny dagplanlegger, noe. Bare velg noe du vil være sikker på at de liker. Jeg garanterer deg, hvis du gjør dette, vil du bli ansatt som magi ved din neste jobb.

Lykke til!

Tips

  • Gi to uker Ikke vær uhøflig Gi en takk gave