Hvordan skrive Intervju Bekreftelsesbrev

Anonim

Etter å ha mottatt en epost eller telefonsamtale for et intervju, kan du sende et intervjuerklæringsbrev for å bekrefte tidspunktet og stedet for avtalen. Dette tjener som en påminnelse til arbeidsgiver og for deg av intervjuet. Brevet ditt skal være kort og til poenget og skrevet i en profesjonell tone.

Svar via e-post hvis kommunikasjonen din med arbeidsgiveren har vært via e-post i det siste. Dette er akseptabelt, spesielt hvis arbeidsgiver har uttrykt preferanse for kommunikasjon via e-post eller sendt deg med et tilbud om intervju.

Unngå å skrive for kjent til arbeidsgiveren. Henvend deg til ham av Herr eller Dr. i brevet, med mindre du allerede er på fornavn med ham, eller han signerte sin epost med et tilbud om å intervjue med bare hans fornavn. Adresse en kvinne med fru og hennes etternavn.

Hold brevet til mindre enn en halv side. Du skriver bare for å bekrefte datoen og tidspunktet for intervjuet, for ikke å gi dine kvalifikasjoner for jobben igjen som du gjorde i følgebrevet.

Skriv dato, tidspunkt og sted for intervjuet i bekreftelsesbrevet. Formater svaret i en virksomhet lformat med en hilsen som "Kjære Mr. Simms." Hopp over et mellomrom mellom hilsen og bekreftelsens kropp. Du kan skrive svaret ditt slik: "Jeg skriver for å bekrefte mitt intervju med deg onsdag 7. april kl 10:00 på XYZs kontor på 1275 Market Street, Newberry i Room 102. Jeg gleder meg til å møte deg for å diskutere mine kvalifikasjoner for forskningsassistentens stilling på den tiden. Ta kontakt med meg på 555-392-9387 hvis denne informasjonen endres eller hvis du har spørsmål. " Avslutt intervjubekreftelsen ved å bruke en profesjonell avslutning som "Vennlig hilsen" og ditt fulle navn. Skriv din signatur for hånd over din skrevet signatur hvis du sender ditt bekreftelsesbrev via posten.