Definisjon av en kapasitetserklæring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En kapasitetserklæring er en kort oversikt over et selskap som prøver å inngå kontrakt med et regjeringskontor. Denne erklæringen beskriver selskapet, dets evner og sin kompetanse.

Informasjon

En kapasitetserklæring beskriver et selskaps grunnleggende informasjon, kontaktinformasjon og salgspoeng i selskapet. Den skal presenteres på forretningsstasjon og skal bare være en side. Et selskaps logo er plassert på skjemaet og det skal lagres og sendes som PDF-fil. En ny kapasitetserklæring er konstruert hver gang et selskap søker om en annen jobb.

formål

De fleste myndigheter som ansetter entreprenører krever en kapasitetserklæring fra alle entreprenører som ser på en jobb. Uttalelsene viser entreprenørers kvalifikasjoner og evner, og de viser oversikt over tidligere prestasjoner.

seksjoner

Kvalitetserklæringer bør inkludere tre seksjoner: kjernekompetanse, tidligere ytelse og differentiatorer. Kjernekompetanse skisserer organisasjonens hovedkompetanse og hvordan den spesifikt relaterer til det byråarbeidet det gjelder. Tidligere prestasjoner viser eksempler på lignende arbeid og for hvem arbeidet ble gjort. Differentiatorer bør detaljere hva som setter selskapet bortsett fra andre.