Markedsføring tema ideer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Formålet med bedriftsmarkedsføring er å koble og kommunisere med kunden din på en positiv måte som oppfordrer dem til å kjøpe dine produkter eller tjenester. Bedrifter når ut til sine kunder ved å annonsere på Internett, fjernsyn, radio og i tidsskrift og avisutskriftskampanjer. Noen ganger bruker de kampanjer for å tiltrekke seg kunder ved å gi bort en premie eller et produkt. En sterk kreativ strategi bedrifter ofte ansette å forbinde med deres målgruppe begynner med å utvikle en markedsføringskampanje sentrert rundt et tema som appellerer til forbrukerens behov, ønsker eller ønsker.

Gjør det rimelig

Over alle typer næringer, og spesielt i vanskelige økonomiske tider, bryr forbrukerne seg om priser. Det er ikke overraskende at markedsføring på bekostning av produktet ditt gir en god sjanse til å tiltrekke seg positiv oppmerksomhet fra målmarkedet. Men det overkommelige temaet virker ikke under alle omstendigheter. Hvis du konkurrerer i luksusvaremarkedet, kan du fremme produktet som rimelig, faktisk forbrukerne som kjøper varer for statusen som høye priser innebærer.

Eksklusivitetskampanje

Temaet for eksklusivitet appellerer til forbrukeres ønsker om å tilhøre en spesiell klubb. Eksklusiv appellerer til folk som ønsker å forholde seg til likesinnede mennesker med lignende - og formodede bedre - smaker. Bedriftsmarkedsføring med temaet eksklusivitet, forventer ikke å ta løvenes andel av et marked, i hvert fall ikke på kort sikt. Den sanne suksessen til en eksklusiv-tema markedsføringskampanje avslører seg når antall forbrukere når en kritisk masse langt utover den svært viktige personens publikum. Markedsføring til et selvstendig, eksklusivt publikum har sine ulemper. Varemerker som mote seg som bedre enn andre, kan møte massens vrede som forbinder dine varer eller tjenester med snobberi.

Oppfordring til handling

Du har sett det uheldig temaet: Du må kjøpe dette nå fordi det ikke vil vare. Mye markedsføring skjer i denne tidsfølsomme konteksten. Dagen etter Thanksgiving - kjent som Black Friday - inspirerer en årlig markedsføring og shopping frenesi. Andre ferier, som Valentinsdag og morsdag, bringer forbrukerne lignende presserende tiltak. Ofte haster temaet med temaet overkommelige priser ved å annonsere spesialsalg. Kunnige markedsførere kan lære å bruke mange typer hendelser, og til og med for å skape dem, for å inspirere forbrukerne til å kjøpe produkter eller i det minste bygge merkevarekjenning.

Den impliserte trusselen

Temaet angst er avhengig av forbrukeres usikkerhet og følelse av sårbarhet. Historien om en angst-orientert markedsføringskampanje begynner vanligvis ved å identifisere en trussel og løser seg ved å gi en løsning i form av et produkt eller en tjeneste. Ofte bruker disse typer markedsføringskampanjer subtile meldinger for å tippe inn forbrukernes ønsker om å føle seg trygge, rene og sexy eller å være en del av noe større. Disse typer kampanjer trives i mange bransjer, spesielt hygiene og kosmetikk. Hovedrisikoen for en kampanje for angst-tema er fremmedgjøring av forbrukere som kan føle seg fornærmet av underforståtte meldinger om utilstrekkelighet.