Slik åpner du en Home Health Care Business i Illinois

Anonim

Hjemmeplein tilbyr et stadig mer attraktivt alternativ til sykehuspleie for mange kunder. Pasienter foretrekker ofte å forbli hjemme i stedet for i sykehusinnstilling, og mange medisinske prosedyrer kan gjøres i pasientens hjem. Hjemmeplein tilbyr et voksende ansettelsesområde. For personer i Illinois som ønsker å åpne et hjem helsevesenet, må de starte ved Illinois Department of Public Health.

Se gjennom regler og forskrifter for å åpne et hjem helsevesen i Illinois. The Illinois Department of Public Health inngår avtaler med helsevesenet i hjemmet for å gi omsorg til klienter på klientens bosted. Hjemmets helsepersonell må vise at de administrerer omsorg i henhold til en lege s skriftlig helseplan. Hjemmet helsevesenet virksomheten må ansette lisensierte omsorgspersoner, og omsorgspersonene må opprettholde komplette journaler for hver klient. Den behandlende legen må sørge for at klienten vil få sine medisinske, sykepleie- og sosialbehov tilstrekkelig tilveiebragt av helsevesenet.

Søk om en lisens som et hjem helsevesenet virksomhet gjennom Illinois Department of Public Health. En applikasjon kan lastes ned online. Sammen med søknaden, send dokumentasjon av et sertifikat for forsikring som viser minimumsdekning på en million dollar per forekomst og tre millioner dollar totalt sett. Legg også inn navn, adresse og sted for byrået, bedriftens styrende struktur og sponsororganisasjon (hvis noen), en beskrivelse av de angitte tjenestene, informasjon om hjemmets helsevesenets bemanning, samt det geografiske området som betjenes av hjemmet helsevesenet, avgiftsstrukturen til helsevesenet i hjemmet og kopier av eventuelle tilknytningsavtaler med andre helsepersonell.

Forsikre deg om at helsepersonell som arbeider for helsevesenet i hjemmet, opprettholder nåværende lisenser fra Illinois Department of Public Health. Hjemhelsevesenet i Illinois må demonstrere at enhver medarbeider som administrerer helsevesenet har en gjeldende anerkjent lisens i sitt felt fra Illinois Department of Public Health. Kontroller hver ansattes lisensstatus gjennom Illinois Department of Professional Regulation.

Legg inn et registreringsskjema for helsevesenet med Illinois skattemyndigheter. Dette vil sette i gang prosessen med å betale virksomhetsskatt og holde tilbake medarbeideravgifter. Registrer hjemmet helsevesenet virksomheten med IRS for føderal ansatt medhold betaling for trygdeordninger og føderale avgifter. Skaff en EIN (Employer Identification Number) som en arbeidsgiver.

Informer den lokale grenen av Illinois Department of Human Services om helsevesenet for å få henvisninger til kunder. Postflyvninger i legers ventetaler, rehabiliteringssenter, sykehus og andre samfunnsorganisasjoner der potensielle kunder og deres familier kan være.