Hvordan lage en kaffebar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Før du noen gang tenker på å åpne en kaffebar eller annen bedrift, må du designe den. Utformingsprosessen er hvor du trener alt - fra hvordan kaffebaren din vil se inni og utenfor til det du vil selge - alt med målet om å få designet ditt på papir, slik at dine planer kan bli klart videresendt til byggherrer og investorer. Dette gjør at kaffebaredesign er en viktig del av åpningen av en ny kaffebedrift.

Elementer du trenger

  • Notisbok

  • Sketch pad

  • blyanter

Velg et sted for kaffebaren din. Hvis du ikke kan velge et sted med en gang, skal du i det minste bestemme hvilken plassering du vil søke etter. Dette er viktig når du designer kaffebaren din. Plasseringen kan ha mye å gjøre med måten du designer på utsiden av kaffebaren din. Hvis du ikke har noen bestemt plassering i tankene, bør du i det minste ha noen generelle ideer om hvor din butikk kan være.

Overvei farger og dekorative elementer som forbedrer kaffepostmotivet. Tenk på å ha ytre og innvendige vegger på kaffebaren din malt i nyanser av kaffefarver og dekorert med kaffe-tema malerier gjort for hånd. Kaffekopper, en pose kaffe med bønner som spilles over toppen, og kaffekvern er gode designideer. I tillegg til maleriet, kan det være lurt å dekorere butikken med egentlige kaffetemaer, inkludert et sett med antikke slipemaskiner eller en kaffekopsamling.

Skits så mange mønstre som du kan på utsiden av kaffebaren din. Jo bedre du gjør skissene dine, desto mer effektive vil de være for entreprenørene som utfører byggearbeidet. Hvis du ikke har den kunstneriske know-howen for å gjøre designet ditt på papir, må du kanskje spørre en kunstnerisk venn eller finne noen til å gjøre skissene for deg. Å ha et bilde av designplanen din, vil bidra til at du får det du leter etter i byggfasen. Når designskissen kommer sammen, vær oppmerksom på planløsning. Du vil ha noe som vil gi kundene rom å gå rundt uten å støte på hverandre. Vurder møbler du vil bruke. En koselig design fungerer best for et kaffehus. Krakker og bord, et par små sofaer og et område for kunder med bærbare datamaskiner er alle praktiske designelementer. Pass på at du inkluderer internettoppkoblingsalternativer i ditt design.

Design din meny med kaffe elskere i tankene. Fordi du designer kaffebaren fra bakken, betyr dette at du vurderer de elementene som kan bidra til å gjøre kaffebaren til en suksess. Foruten godt brygget kaffe kan bakverk og smørbrød være lønnsomme tillegg til menyen. Å få menyen ned på papir og finne passende leverandører er en del av designprosessen som kan spare deg tid og penger.

Anbefalt