Hvordan skrive et forslag til å starte en kaffebar virksomhet

Anonim

Et forslag om å starte en kaffebarvirksomhet bør gjenspeile din solid jording i grunnleggende forretningsvirksomhet, så vel som din kjennskap til opplysninger om drift av en kaffebar. Ditt forslag må vise at kaffebutikkvirksomheten din kan tegne og beholde kunder ved å lage en god kopp kaffe og servere den i en innbydende atmosfære. Du må også opprette et dokument som overbeviser en potensiell utlåner eller investor som du kan tjene penger ved å minimere kostnadene og maksimere fortjenesten.

Forbered kontantstrømsprognoser for din kaffebares forslag. Forskningspriser på større utstyr som espressomaskiner, kaffekvern og drikkevarekjølere. Anslå lønnskostnader for å forberede og servere espresso, vaske opp og forberede andre matvarer du har tenkt å servere, for eksempel bakverk, supper og salater. Intervju lokale kaffetraktere og leverandører om priser og avkastninger, og beregne beløpet du vil bruke på hver kaffedrikke, samt prisen du vil belaste.Undersøk leier for butikkfronter i nabolaget hvor du har tenkt å åpne kaffebaren din, og telle kostnadene for tillatelsene du trenger fra din lokale helseavdeling. Beregn hvor mye kaffe du må tjene hver dag for å dekke dine grunnleggende utgifter.

Forklar i detalj hvorfor du har valgt det spesielle merket kaffe du vil tjene i kaffebaren din. Inkluder informasjon om sine salgspoeng fra ditt perspektiv som kaffebarens eier, for eksempel en praktisk leveringsplan, fordelaktige betalingsbetingelser og produktutbytte for hvert pund du kjøper. Inkluder også informasjon om dette merkets potensielle appell til kunder, for eksempel navnegjenkjenning, overlegen smak og salgspunkter som om det er organisk, Fair Trade, skyggevokset eller lokalt stekt. Oppgi legitimasjonene dine for å lage og servere en god kopp kaffe, som for eksempel opplevelse som en barista eller jobber for et kaffebryggingsfirma.

Beskriv atmosfæren du vil lage i kaffebaren din, og forklar dine strategier for fristende kunder til å føle deg komfortabel og tilbake i fremtiden. Ta med informasjon om innredningen du vil velge, hvilke typer stoler og sofaer du vil gi, musikken du vil spille og belysningen du vil installere. Beskriv også rekvisitter og tjenester du vil bruke til å skape et innbydende rom hvor kundene vil bli, for eksempel spill, bøker, magasiner og gratis Wi-Fi.

Anbefalt