Forskjellen mellom endrede og omstilte vedtekter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vedtektene er koderne og reglene som bedriftens enheter vedtar for å styre måten virksomheten styres og drives på. Det er anledninger som garanterer at endringer blir gjort i bylovsdokumentet, slik som uttalelser blir omarbeidet eller dokumentet endres. Det er en klar forskjell mellom endrede og omarbeidede vedtekter.

Bylaw Innhold

Vedtektene inneholder opplysninger om et selskaps navn og sted, styreformann, valgprosedyrer, aksjesertifikater og utbytte, møteprotokoller og andre emner styrets medlemmer mener er avgjørende for styringen av organisasjonen.

Rettelser

Det er tilfeller når seksjoner i bylovsdokumentet trenger avklaring. I et tilfelle hvor formuleringen virker forvirrende for styremedlemmer eller må oppgis på en annen måte for å bedre klargjøre uttalelsen, vil seksjonen bli omarbeidet for å gjenspeile avklaringen.

endringer

Det kan være tider når styremedlemmer bestemmer elementer i bylovsdokumentet, ikke lenger er relevante eller gyldige. I dette tilfellet kunne styret velge å endre bylovsdokumentet ved å gjøre nødvendig substitusjon, endring eller utelatelse. I motsetning til omformuleringen som ganske enkelt bekrefter en uttalelse i vedtektene, endres vedlovens betydning.

Gjenopprett eller Endre

Hvis det er en anledning som krever en grunnleggende endring, for eksempel en endring eller en omstilling, kan styret trenge en beslutning om å omstille en forvirrende bylov, endre dens betydning på en betydelig måte eller utelate uttalelsen helt. Dersom endringer skal gjøres til vedtektene, benytter styret protokollene som er skissert i vedtektene for å gjøre endringer eller endringer.