Hva er privat regnskap?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Private regnskapsførere utfører mange av de vanlige funksjonene som enhver annen type revisor. Deres oppgaver varierer imidlertid noe fra de andre typiske regnskapstyper: offentlige og statlige revisorer og interne revisorer. Private regnskapsførere er også kjent som ledelse eller bedriftsrevisorer. De oppnår ofte lederstillinger i sine selskaper.

Funksjon av private regnskapsførere

Private regnskapsførere er opptatt av innsamling og analyse av økonomiske data strengt innenfor et bestemt selskap. Arbeidet med private regnskapsførere er gitt til andre ledere og ledere i firmaet som verktøy for å gi dem mulighet til å ta forretningsbeslutninger basert på solide økonomiske data. Private kontoer er også vanligvis belastet med ytelsesvurdering, kostnadsstyring, budsjettering og kapitalstyring i selskapet. De er ofte også involvert i strategisk planlegging og utvikling av nye produkter.

Privat kontra offentlige regnskapsførere

Mens private regnskapsførere rapporterer resultatene av sitt arbeid internt, samler offentlige regnskapsførere og rapporterer et bredt spekter av funksjoner knyttet til eksterne finansielle forhold til sine kunder, for eksempel selvangivelser. Noen offentlige regnskapsførere, kjent som rettsmedisinske regnskapsførere, arbeider til og med i samarbeid med rettshåndhevelse for å undersøke finansielt forbrytelse av forbrytelser som for eksempel forvirring og verdipapirbedrageri. Offentlige regnskapsførere kan være ansatt av et bestemt selskap akkurat som private regnskapsførere, eller de kan være uavhengige sertifiserte offentlige regnskapsførere (CPAer).

Private kontra regnskapsrevisorer

I motsetning til private regnskapsførere som er ansatt i enkelte selskaper, er statlige regnskapsførere ansatt av statlige og lokale myndigheter, så vel som den føderale regjeringen. Regjeringsrevisorer oppbevarer registret for regjeringsorganene de jobber for. Regjeringsrevisorer ansatt av den føderale regjeringen jobber ofte for Internal Revenue Service (IRS). En av de viktigste oppgavene til IRS-regnskapsførere er å revidere registrene til private selskaper eller enkeltpersoner.

Private regnskapsførere kontra interne revisorer

Som private revisorer er interne revisorer vanligvis ansatt i et enkelt selskap. I motsetning til private regnskapsførere fungerer interne revisorer som sjekker og etterforskere for å hindre mislighold og svindel. De verifiserer nøyaktigheten av firmapostene og effektiviteten i selskapets virksomhet. De vurderer også overholdelse av selskapets prosedyrer med selskapets retningslinjer og regjeringsforskrifter. Internrevisorer kan også tjene på spesialområder, for eksempel informasjonsteknologi og compliance.

betraktninger

Ifølge Bureau of Labor Statistics var gjennomsnittslønnen for regnskapsførere ansatt i ledelsen av selskaper på $ 55.560. Det samlede sysselsettingsbildet for regnskapsførere i alle spesialiteter er positivt, selv i møte med finanskrisen som begynte i slutten av 2000-tallet. Mye av denne veksten er projisert på grunn av endringer i skatterett og lovgivning i andre finansielle områder, som vil kreve revisjonstjenester.