Slik bestemmer du gjennomsnittlig bidragsmargin per time

Anonim

Bidragsmarginalen forteller deg hvor mye penger du har igjen for å betale faste kostnader. I regnskap er det to typer kostnader: variabel og fast. Faste kostnader er kostnader som ikke endres med en endring i produksjonen. For eksempel er leie alltid det samme uansett hvor mange enheter du lager. Variable kostnader er kostnader som endres med flere enheter, som for eksempel råvarekostnader. Du kan beregne din innskuddsmargin per time dersom du kjenner dine arbeidstimer i løpet av året.

Finn ditt totale salg for året, alle variable kostnader for året og antall arbeidstimer. Ikke ta med faste kostnader. Så alle kostnader som er samme måned til måned bør ikke være en del av denne beregningen. Anta for eksempel at du har $ 100,00 salg, $ 70,000 av variable kostnader og hadde arbeidstid på 400 timer.

Trekk variable kostnader fra salg for å beregne din årlige bidragsmargin. I eksemplet er $ 100 000 minus $ 70 000 lik en bidragsmargin på $ 30 000.

Del din bidragsmargin med antall arbeidstimer for å beregne bidragsmargin per time. I eksemplet er $ 30.000 delt på 400 timer tilsvarende $ 75 per time.

Anbefalt