Hvilke små bedrifter tjener mest penger?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Flytt deg over, villige oppstartsideer som sitter på baksiden av en garasje. Hvis du tjener penger, er det først og fremst på hjernen, kan en entreprenør være bedre å legge veien til den regnskapsførende regnskapsføreren. Selv om det er lønnsomt, er det ikke den eneste bekymringen for en ny småbedriftseier, det viser hardt hva leger, advokater og ortodontister allerede vet: deres virksomheter er toppmakere.

Høyeste profittmargener

Ifølge finansselskapet Sageworks er små bedrifter med høyest fortjenestemargin, i 2014, i finanssektoren. Regnskap, lønn, skattemessig forberedelse og bokføring hadde nettoresultatmarginer på 20 prosent, mer enn noen annen type småbedrifter. Blant andre profesjonelle kontorer, hadde juridiske tjenester marginene på 16,5 prosent, og kontorer fra eiendomsmeglere, leger og tannleger hver hadde nær 15 prosent marginer. Små bedrifter kan forbedre sine marginer ved å identifisere og redusere sine største driftskostnader.

Tjenestesektorer

Tjenesteytende næringer er ofte på mest lønnsomme småbedriftslister, bemerker Sageworks, fordi de ikke krever store mengder oppstartsinvesteringer. Med relativt lave kostnader for overhead og utstyr, holder konsulenter, regnskapsførere og advokater mer penger. De kan ofte jobbe hjemmefra og spare mer på utgifter. Yahoo Small Business-kanalen inneholder en rekke tjenesteprofessjoner i sin mest lukrative liste: investeringsrådgivere, eiendomsvurderingstakere, porteføljeforvaltere, kiropraktorer og frittstående ambulatoriske kirurgiske og beredskapssentre. For å maksimere fortjenesten, kan bedrifter i servicesektoren fokusere på å levere sine mest lønnsomme tjenester, i stedet for å spre seg for tynn.

Bærekraftig virksomhet

Sett på en annen måte, en lønnsom liten bedrift er ikke en som bare legger inn en kraftig margin ett år, bare for å falle byttedyr til et krympende marked i påfølgende år. En liten bedrift som går inn i et marked med en sterk positiv oppgang, øker fra eksisterende markedsforhold for å fortsette å legge inn overskudd i fremtiden. I den forstand viser grønne byggoppstart løfte om årlig næringsvekst på 23 prosent gjennom 2016. I tillegg bør bedriftens velværebedrifter se 10 prosent vekst i den bransjen samtidig.

Tech Solutions

Lønnsomme bedrifter adresserer behov og kritiske problemer, tilpasser seg hva folk er clamoring for. Små bedrifter som kan distribuere teknologi for å gi folk de løsningene de vil ha, kommer også til å øke inntektene. Opplæringsprogramvarebedrifter bidrar til å tilfredsstille den økende etterspørselen etter personlige leksjonsplaner, studentprogresjon og pedagogiske spill, som rangerer denne trenden gjennom 2017. Med virksomhetsdata som migrerer stadig mer i det digitale rommet, kan små bedrifter ta opp sikkerhetsproblemer og få store penger til å gjøre så. Alle små bedrifter kan bruke teknologi for å øke lønnsomheten ved å overføre til mobile applikasjoner som forenkler betalingsprosessen.