Ulempene med arbeiders kompensasjon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det amerikanske arbeidskompensasjonssystemet ble etablert i de tidlige årene av det 20. århundre for å sørge for medisinsk behandling av de skadede på jobben. Mens dette systemet fortsatt fungerer og gir nødvendig hjelp til mange mennesker, er det mange problemer. Ulempene med arbeidernes kompensasjonssystem kan være seriøse, men kan korrigeres gjennom en intelligent reformprosess.

tvister

Det er ikke uvanlig for en arbeidsgiver å bestride krav fra en arbeidstaker som søker arbeiders erstatning. Kostnaden for en arbeidsgiver erstatning forsikring vil øke hvis det har for mange arbeidstakere å gjøre krav på det. Når dette skjer, må saken gå gjennom en rettsprosess som involverer kostbare juridiske avgifter og forbruk av mye tid. Mange skadelidte slutter å vente år til de endelig kan motta nødvendig økonomisk hjelp.

Bedrageri

Så stort som et problem som å løse omstridte krav til arbeidstakerutligning, er problemet med svindel også stor som en ulempe i systemet. Det er mulig å enten fremstille eller overdrive skade for å motta arbeidstakers kompensasjon. Selv om det er umulig å nøye anslå omfanget av bedrageri, er det en vanlig klage ikke bare for arbeidsgivere, men for sosiale kritikere. Arbeidstakers kompensasjonssvikt bryr seg systemets sosiale legitimitet.

Enforcement

Hver arbeidsgiver er pålagt i henhold til føderal og statlig lov å betale arbeidstakers erstatningsforsikring for alle sine ansatte. Dessverre skjørt mange arbeidsgivere denne loven og ulovlig ansette arbeidere de holder av bøkene sine. Når disse arbeiderne blir skadet, som de ofte gjør, blir de igjen uten nødvendig hjelp. Noen stater gir spesielle midler for å hjelpe disse arbeidstakere, men andre gjør det ikke. Det er vanskelig å håndheve arbeidstakernes erstatningslover.

Arbeid

En alvorlig ulempe for mottakerne av arbeidstakerutligning er at den kan fraråde dem fra å jobbe videre. Mange kan føle at for å fortsette å motta arbeidstakers erstatningsutbetalinger må de avstå fra å jobbe for bestemte jobber for å bevise alvorlighetsgraden av skaderne. De kan også ha mindre incitament til å jobbe etter å motta kompensasjonspenger. Dette kan holde folk tilbake fra å realisere sitt fulle potensiale.