Hvordan lage en butikkoppsett

Anonim

Design er en viktig del av ethvert butikkoppsett. Når designen er dårlig, kan hele shoppingopplevelsen resultere i kundeklager og til slutt tap av kunder. Nøkkelen til en brukbar design som trekker kunder til butikken din, er å avgjøre hva "opplevelsen" av butikken skal være. For eksempel vil en butikk som selger sportsutstyr ønsker å skape opplevelsen av utendørs og sportsbegivenheter, mens en butikk som selger babyklær ville ønske å fremkalle følelsen av søt, bedårende og lyst.

Mål butikken. Design krever et nøyaktig mål på lengde, bredde og dybde. Skriv ned alle butikkens målinger, inkludert hvor tellere, hyller og lignende gjenstander er plassert eller vil bli plassert.

Snakk med eller undersøk potensielle kunder om sine shoppingopplevelser, hvilke butikker de foretrekker å handle i, og hvorfor de foretrekker butikkene. Ta deg tid til å se på noen butikker for å se hva kunden ser. For å få den mest nøyaktige og nyttige innspillingen, spør kundene om spørsmål om de bestemte detaljhandler som skal selges i butikken.

Snakk med en designer eller butikskonsulent. Dette er viktig for å skape den rette atmosfæren. Få noen ideer fra designeren om potensielle fargeskjemaer. Dette er ikke nødvendig for de som har en sterk følelse av design, men de som har problemer med å velge passende fargevalg eller layouter, bør snakke med en designer for å unngå utilsiktet sammenstøt. Avhengig av ditt eget nivå av ekspertise og kreativitet, trenger du kanskje bare en konsulent for å tilby noen ideer og en eller annen retning, eller du kan bestemme seg for å ansette en designer for å gjøre hele design jobben for deg.

Tegn grunnleggende design på papir. Ta hensyn til tellere og lignende inventar i rommet ved å tegne dem inn før du legger til varehandelen.

Juster designen til den skaper den rette atmosfæren uten å føle seg for å være overfylt. En butikk med begrenset plass kan holde ekstra detaljhandel på baksiden med noen få displayelementer tilgjengelig foran. Plan for enkel bevegelse.