Instruksjoner for å sende en mobiltelefon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mobiltelefoner inneholder deler som noen ganger kan bli skadet under transitt. Skjermen kan sprekke, og selv om foringsrøret er sårbart for å bryte eller skrape hvis det blir mishandlet under forsendelsen. For å unngå problemer når du sender en mobiltelefon, må du sørge for at du pakker den riktig og legger til rette forsendelsestjenester for å beskytte verdien i tilfelle et problem.

Slå av mobiltelefonen og ta fra enheten. Ta av baksaken og batteriet, og pakk begge brikkene individuelt i boblepakning. Sett inn mobiltelefonen og annet tilbehør (for eksempel laderen eller USB-kabelen) med boblepakning. Forsikre deg om at du lukker boblepakningen sikkert med pakningstape.

Fyll den lille pappkassen halvveis med pakkespill. Nestle din mobiltelefon inn i sjetongene først, deretter bakdekselet og til slutt det innpakket batteriet. Sett inn pakken med mobiltelefonen du skal sende.

Lukk boksen og fest den med pakningstape. Skriv "Håndter forsiktig" på toppen av boksen og "Denne siden opp" på siden av boksen med en pil som peker mot toppen av boksen.

Send din mobiltelefon med signaturbekreftelse og forsikring for å dekke kostnadene ved telefonen. Dette vil sikre at hvis noe skjer med det i transitt kan du gjenopprette verdien. Den amerikanske posttjenesten tilbyr opptil $ 5000 av grunnleggende forsikringsdekning på tapt eller skadet materiale.

Hvis du sender med et ekspedisjonsfirma eller fraktfirma som FedEx eller UPS, kan det hende du har bekreftelse og forsikring som allerede er inkludert i prisen din opp til den deklarerte verdien du oppgir på forsendelsen. Den deklarerte verdien er vanligvis rundt $ 100.

Elementer du trenger

  • Bobleplast

  • Pakking sjetonger

  • Pakke-teip

  • Liten pappeske (ca. 12 x 10 cm i størrelse)