Hvordan utvikle en uavhengig levefasilitet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Uavhengige oppholdsfasiliteter er tilgjengelig for funksjonshemmede eller eldre som er i stand til å ta vare på seg selv med ekstra hjelp. I motsetning til rehabiliteringsprogrammer, forventer levefasiliteter ikke at beboerne skal forandre seg. I stedet er leveforholdet tilpasset for å imøtekomme beboernes behov. Tjenester som leveres av uavhengige levende fasiliteter inkluderer transport og administrering av medisiner. Entreprenører kan trives ved å åpne et uavhengig levende anlegg i USA, og du vil ha den ekstra fordelen av å vite at du gjør noe godt for samfunnet.

Bestem den beste strukturen for din nye virksomhet. Hjemmepleier har en tendens til å velge LLC-strukturen. Denne typen struktur beskytter deg mot å være personlig ansvarlig for ulykker, for eksempel slips og fall. Din personlige økonomi er ikke i fare; de eneste pengene du spiller med er pengene du bruker til selskapet. Hvert sted bør ha sin egen LLC satt opp.

Skriv opp forretningsplanen din. Bestem hvor mange innbyggere du vil ta vare på, hvilke funksjonshemminger du vil være villig til å ta inn og gi tjenester for, og hvor mye du trenger. Også bestemme ferdighetene og opplæringen som dine ansatte trenger å besitte. Planlegg å bruke ca $ 140 000 per rom i ditt anlegg for oppstart. Kostnader inkluderer utgifter for kjøp av landet, utforming og konstruksjon av anlegget ditt og innredning av hjemmet, pluss salgs- og markedsføringsutgifter. Du vil sannsynligvis måtte ta ut et lån hos en bank for å ha råd til de opprinnelige kostnadene.

Oppnå nødvendig lisensiering. Registrer bedriften din og motta et føderalt skatteidentifikasjonsnummer. For å få tillatelse, vil enkelte stater kreve et forslag til ditt anlegg, som viser samfunnets behov for tillegg. Du må inkludere en markedsundersøkelse med dette forslaget. Kontakt din lokale bedriftsavdeling for detaljer om områdets soneringslover; de vil variere etter fylke. Planlegg en innledende inspeksjon med helsesektoren og brannvesenet. Uavhengige oppholdsfasiliteter har sitt eget sett med retningslinjer som følger fra andre virksomheter som starter opp. Disse retningslinjene varierer også etter sted, så hva står for et fylke kan ikke være et annet fylke eller en by.

Velg teknologiprogramvare som holder deg på toppen av alt fra din økonomi til boligbehov, tidsplaner og medisiner.

Legg til tjenester som de fleste andre uavhengige boenheter ikke har. Spreng opp en grunnleggende meny med gourmetmåltid. Gi interessante klasser til innbyggere, som maleri eller musikk. Denne virksomheten er ikke for personer som ikke er interessert i å hjelpe andre. Å drive en uavhengig leveplass er en krevende jobb som krever mye tålmodighet og omsorgsfull personlighet. En del av dette sørger for at beboerne er komfortable, sørget for og lykkelige.

Tips

  • Når du planlegger din bedrift, bør du vurdere hvilken type anlegg der du vil ha en kjære til å leve. Prøv å basere forretningsplanene dine rundt dette.

    Etter hvert som babyboomer-generasjonen blir eldre, vil befolkningen i eldre i USA øke, og behovet for uavhengige levefasiliteter vil vokse.